Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Анчелотті: «Суддями були прийняті правильні рішення»

Головний тренер «Реала» Карло Анчелотті – про перемогу його хлопців у матчі з «Альмерією» (3:2), де було багато неоднозначних рішень від арбітра.

Це був дивний матч. Перший тайм ми зіграли погано, було мало енергії. Оцінка, яку я зробив після вчорашнього тренування, була неправильною. Команда була втомлена, і ми виступили дуже погано. Потім сталося так, що завдяки характеру команди та допомозі вболівальників ми змогли подолати дуже складну гру, зігравши зовсім інший другий тайм.

Я не отримав нічого позитивного з першої половини гри. Краще забути про це. Команда була не на своєму місці, і з невеликою енергією. Ми почали дуже погано, і про перший тайм краще забути. У другому таймі ми виграли завдяки поштовху, який дає цей стадіон.

Я розумію скарги Альмерії. Це були рішення, перевірені VAR, але це були три досить чіткі рішення. Я вважаю, що були прийняті правильні рішення. Кожен має свою думку. Я кажу те, що я бачив. «Альмерія» провела дуже хорошу гру, але якщо ми подивимося на три рішення, вони були правильними. Я готовий почути, що ми перемогли завдяки VAR.

«Реал» залишився на першому місці Ла Ліги з 51-м очком. Далі вони зіграють з «Лас-Пальмасом» 27-го січня.

21 січня 2024 23:39







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Іспанія, 4-й тур. Реал – Бетіс. Огляд матчу

 

02 вересня 2024 07:52

Іспанія, 4-й тур. Севілья – Жирона. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 22:31

Іспанія, 4-й тур. Барселона – Вальядолід. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 08:50