Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Павлов: «Гадаю, штаб Реброва чітко спланував усі три контрольні зустрічі»

Відомий український тренер Микола Павлов привітав з днем народження Сергія Реброва та поділився думками щодо товариського матчу між Німеччиною та Україною.

– Сьогодні збірна України зіграє перший із трьох запланованих перед Євро-2024 товариських поєдинків – із Німеччиною. Які ваші думки щодо цієї зустрічі?
– Перш за все хочу сказати, що сьогодні, 3 червня, День народження головного тренера нашої національної команди Сергія Станіславовича Реброва, з чим його, використовуючи таку можливість, дуже хочу привітати. Я вже відправив йому смс-повідомлення, й отримав від нього відповідь. Однак хочу привітати іменинника з ювілеєм ще й привселюдно, щоб усі могли його також поздоровити та побажати здоров’я, терпіння, наснаги й удачі! Й не тільки в сьогоднішньому матчі, а й упродовж усієї його кар’єри – зокрема, на прийдешньому чемпіонаті Європи.

Що стосується самої гри з Німеччиною, то я гадаю, що тренерський штаб на чолі з Сергієм Ребровим вже, мабуть спланували усі три контрольні зустрічі перед стартом у континентальній першості. Вони дадуть можливість усім футболістам взяти участь у цих іграх (крім Німеччини суперниками у спарингах будуть також Польща та Молдова – прим.), аби перевірити їхню готовність. Я дуже радий, що в основній групі працюють усі до єдиного футболісти й усі вони здорові. Це говорить про те, що підопічні Реброва з усією серйозністю відносяться до своєї праці, а тренери – як клубних команд, так і збірної – довели, що напередодні старту європейської першості всі знаходяться у належній формі. Це конкуренція, це гарна готовність. Так що я вважаю, що коли ми побачимо стартовий склад на матч з німцями, зможемо розуміти, які саме завдання ставляться тренерським штабом на гру. Тоді і можна буде робити певні висновки.

Матч Німеччина – Україна відбудеться 3 червня о 21:45 за київським часом.

3 червня 2024 18:51







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Квитки на збірну, Забарний про мотивацію, зміни на стадіоні перед матчем Україна – Албанія

 

06 вересня 2024 13:00

Сергій Ребров про Лігу націй, Довбика в Ромі, Динамо в єврокубках

 

04 вересня 2024 10:27

Збірна України: мрія Кабаєва, відновлення Трубіна, Малиновський і нові м'ячі Ліги націй

 

03 вересня 2024 12:00