Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Таловєров: «Наступна мета – стати основним у збірній»

Захисник ЛАСКа Максим Таловєров розповів про підготовку до Євро-2024 зі збірною України.

– Нещодавно ти дебютував у першій збірній України. Як відчуття?
– Це були одні з найкращих днів у моєму житті, і я був, напевно, найщасливішою людиною в ті дні. Це мрія кожного – зіграти за свою збірну. Тим паче в такій непростій ситуації в країні.

– Як зустріли тебе нові партнери?
– Ну з більшістю хлопців я був знайомий і раніше. З іншими дуже швидко знайшли спільну мову. Я почуваюся в збірній як удома і дуже легко, оскільки всі один одного підтримують. Наприклад, Вова Бражко був уперше на зборах, але так здорово зіграв багато в чому завдяки атмосфері в команді. Дружня атмосфера це якщо не 50 відсотків, то недалеко від цього в результатах ігор.

– Чи була розмова з Ребровим?
– Так, звісно. Тренерський штаб працює за сучасними методиками і в нас багато як індивідуальних бесід, так і групових. Тож були, звісно, бесіди із Сергієм Станіславовичем і з іншими тренерами.

– Наступний крок – стати основним гравцем збірної? Що для цього потрібно?
– Це моя наступна мета. Потрібно дуже старанно працювати, віддаватися на 100 відсотків, і Господь Бог допоможе тоді, коли прийде час. Я вірю, що отримаю свій шанс і постараюся бути готовим до цього моменту.

– Ти у складі молодіжки завоював путівку на Олімпіаду. Сподіваєшся і там зіграти? Чи говорив із тобою Ротань про це?
– Руслан Петрович особисто зі мною поки що про це не говорив. Але це історичний вихід на Олімпіаду. І для мене, як і для всіх, було б величезною честю там зіграти. Я зроблю все можливе, щоб там виступити. Анатолій Трубін нещодавно сказав, що для нього честь захищати ворота олімпійської збірної, а для мене буде честю захищати ворота Анатолія Трубіна (сміється – прим.).

Я дуже сподіваюся, що Руслан Петрович вибере мене, сподіваюся, що вдасться домовитися з клубом, і постараюся гідно представляти нашу країну. У наш непростий час, я готовий хоч щодня грати, щоб показати всьому світу, що таке Україна.

29 травня 2024 16:48







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Квитки на збірну, Забарний про мотивацію, зміни на стадіоні перед матчем Україна – Албанія

 

06 вересня 2024 13:00

Сергій Ребров про Лігу націй, Довбика в Ромі, Динамо в єврокубках

 

04 вересня 2024 10:27

Збірна України: мрія Кабаєва, відновлення Трубіна, Малиновський і нові м'ячі Ліги націй

 

03 вересня 2024 12:00