Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Зінченко: «Із Ребровим робота інтенсивна, але цікава»

Захисник лондонського «Арсеналу» та збірної України Олександр Зінченко розповів про початок роботи з новим тренерським штабом національної команди на чолі з Сергієм Ребровим.

«Це мій перший збір під керівництвом Сергія Реброва. Мені, в принципі, не треба так багато часу, щоб адаптуватися, адже багатьох знаю особисто і в принципі почуваю себе добре. З Ребровим ми зустрічалися декілька разів. Але, як кажуть, познайомитися ближче довелося вже тут.

Робота інтенсивна, але водночас цікава. Дуже багато інформації потрібно передати команді за такий короткий час перед такими відповідальними іграми. Гадаю, що тренерський штаб це робить на 5 з плюсом, як то кажуть. Побачимо, що буде у грі».

Зінченко через травму не брав участі у червневих матчах збірної України під керівництвом Реброва проти Північної Македонії (3:2) та Мальти (1:0). Захисник зумів відновитися після пошкодження у серпні і вже взяв участь у декількох матчах «Арсеналу» в АПЛ.

Підопічні Сергія Реброва зіграють з Англією 9 вересня у польському Вроцлаві. У стартовому поєдинку відбору до Євро-2024 (26 березня) наша команда під керівництвом Руслана Ротаня поступилися англійцям на виїзді з рахунком 0:2.

Збірна України з шістьма очками посідає друге місце групи С у кваліфікації до Євро-2024. Англійці лідирують у групі, вигравши всі чотири попередні матчі.

7 вересня 2023 18:22







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Квитки на збірну, Забарний про мотивацію, зміни на стадіоні перед матчем Україна – Албанія

 

06 вересня 2024 13:00

Сергій Ребров про Лігу націй, Довбика в Ромі, Динамо в єврокубках

 

04 вересня 2024 10:27

Збірна України: мрія Кабаєва, відновлення Трубіна, Малиновський і нові м'ячі Ліги націй

 

03 вересня 2024 12:00