Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Лунін: «Жартували з Кроосом, що було б непогано зустрітися у фіналі Євро-2024»

Голкіпер «Реала» та збірної України Андрій Лунін в ефірі Ютуб-каналу УАФ розповів як влився у тренувальний процес національної команди, оцінив спаринг із Німеччиною та та згадавцікавий діалог з Тоні Кроосом..

– Ти приєднався до табору збірної буквально вчора. Чи встиг ти вже перейнятися цією атмосферою?
– Воно швидко відбувається. Я якраз прилетів, коли закінчилася гра. Тобто, хлопці повернулися з гри, і я в цей же момент приїхав, вже на вечері ми всі зустрілися. Як завжди – дружньо, затишно, весело.

– Огляд матчу хоча б проти Німеччини передивлявся?
– Огляд дивився.

– Чи впоралися хлопці з завданням? Чи можна було краще?
– Звісно, не програти проти топ-збірної – це вже непоганий результат. Самої гри я не бачив, тому робити якийсь аналіз мені важко. Я бачив, що були моменти як в одної, так і в іншої команди, і це вже добре. По-перше, це лише підготовка до Євро, там будуть головні ігри.

А такий суперник, як Німеччина – це дуже непоганий матч для набору форми та ігрового ритма. Десь потерпіти… Воно те ж саме буде на Євро.

– Про Євро. Можливо, зі своїми партнерами по клубу ви прогнозували щось або обговорювали?
– У нас такий був відрізок сезону, що ми на збірних якось не дуже концентрували увагу – більше за фінал Ліги чемпіонів, за чемпіонат.

Але вже в кінці ми так, трохи жартуючи, розмовляли з Тоні Кроосом 2 хвилини, що було б непогано зустрітися на Євро – бажано в фіналі, бо для мене з ним це буде, напевно, остання зустріч у якості футболістів на полі, бо вже в клубі не буде змоги розділяти з ним футбольне поле, роздягальню і так далі. То ми так, трохи посміхалися, що треба зустрітися в фіналі, бо це буде остання зустріч.

6 червня 2024 11:08







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Квитки на збірну, Забарний про мотивацію, зміни на стадіоні перед матчем Україна – Албанія

 

06 вересня 2024 13:00

Сергій Ребров про Лігу націй, Довбика в Ромі, Динамо в єврокубках

 

04 вересня 2024 10:27

Збірна України: мрія Кабаєва, відновлення Трубіна, Малиновський і нові м'ячі Ліги націй

 

03 вересня 2024 12:00