Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Ребров: «Дуже вдячний Німеччині. Нас усі підтримують, це важливо»

За підсумками товариського матчу з командою Німеччини, який завершився нульовою нічиєю, головний тренер національної збірної України Сергій Ребров дав прес-конференцію.

– Яка була головна мета цього матчу? Чи ви задоволені грою своєї команди?
– Головна мета – підготуватися до Євро. Ця гра була корисною для обох збірних. На жаль, зараз гравці не готові на сто відсотків, але в нас попереду майже два тижні на підготовку. Я побачив велике бажання у футболістів, що дуже важливо, велике бажання команди грати на оборону. На жаль, нам довелося багато оборонятися. Але сьогодні була команда, яка розуміла, за рахунок чого ми можемо грати на рівні збірної Німеччини.

– Наскільки важливо для України проводити такі матчі?
– Бути представленою тут на Євро в Німеччині – дуже добре для України. Ми хочемо бути частиною європейської спільноти, тому такий форум має важливе значення для нашої країни. Я радий, що ми тут зараз, знову граємо проти бундестіму. Я вважаю, що Німеччина – найважливіший наш партнер під час війни. Я дуже вдячний цій країні. Ми не маємо тут жодних проблем, нас усі підтримують, це важливо.

На жаль, зараз у нашій країні футбол не на першому плані. Дуже важливо для всіх у Європі, світі підтримувати Україну під час війни. Врешті-решт, я впевнений, дуже скоро футбол знову буде номером один у нашій країні.

3 червня 2024 23:45







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Квитки на збірну, Забарний про мотивацію, зміни на стадіоні перед матчем Україна – Албанія

 

06 вересня 2024 13:00

Сергій Ребров про Лігу націй, Довбика в Ромі, Динамо в єврокубках

 

04 вересня 2024 10:27

Збірна України: мрія Кабаєва, відновлення Трубіна, Малиновський і нові м'ячі Ліги націй

 

03 вересня 2024 12:00