Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Україна на ЄВРО-2024: передігрове тренування в Мюнхені

Напередодні стартового поєдинку на ЄВРО-2024, проти Румунії, національна команда України провела передматчеве тренування на полі стадіону «Арена Мюнхен».

Упродовж перших 15 хвилин за розминкою команди спостерігали близько 80 представників ЗМІ. Величний вигляд домашньої арени мюнхенської «Баварії», повністю декорованої в кольори ЄВРО-2024, вражає та мимоволі дає відчути особливий статус фінального турніру чемпіонату континенту. Про клуб-господар нагадує велетенська емблема на сидіннях, яку добре видно на порожньому стадіоні. Звісно, на заповнених трибунах завтра цей атрибут зникне сам по собі.

Після бігової роботи та вправ для розігріву мʼязів тренер із фізпідготовки Віталій Кулиба запропонував гравцям вправи на вагу та швидкість реакції. Такі завдання завжди викликають пожвавлення в колективі, відтак до основної частини тренування хлопці підійшли в піднесеному настрої.

undefined


Після тримання м’яча у квадратах головний тренер перейшов до основного завдання офіційного передматчевого тренування – фіналізації всієї попередньої роботи щодо підготовки тактичної моделі гри та визначення стартового складу на завтрашній матч. Рішення Сергія Реброва буде відоме, як завжди, за 75 хвилин до початку гри.

undefined


У загальній групі працювали 25 футболістів. Водночас Віталій Миколенко тренувався в індивідуальному режимі. У відновлювальному тренуванні захисника на сьогодні була бігова робота, а також бігова робота з м’ячем: процес повернення ігрових кондицій оборонця йде за планом, визначеним медичним штабом.

undefined


Після годинного тренування синьо-жовті повернулися до готелю. Завтра на них чекає старт на ЄВРО-2024. Атмосфера в колективі робоча: позаду – тривалий підготовчий процес, попереду – очікувана перша гра на чемпіонаті.

16 червня 2024 20:59







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Квитки на збірну, Забарний про мотивацію, зміни на стадіоні перед матчем Україна – Албанія

 

06 вересня 2024 13:00

Сергій Ребров про Лігу націй, Довбика в Ромі, Динамо в єврокубках

 

04 вересня 2024 10:27

Збірна України: мрія Кабаєва, відновлення Трубіна, Малиновський і нові м'ячі Ліги націй

 

03 вересня 2024 12:00