Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Пробєж: «Матч проти України дуже важливий для Польщі, ми хочемо досягти хорошого результату»

Головний тренер збірної Польщі Міхал Пробєж поділився очікуваннями від товариського матчу зі збірною України.

«Для нас цей матч дуже важливий, тому що ми хочемо досягти хорошого результату і робимо все, щоб добре підготуватися, але це один з етапів підготовки до матчів на Євро. Хотів би подякувати «Народовому» (стадіон, де пройде гра – прим.) за те, як все чудово підготовлено. Покриття замінено в тих місцях, де це стає проблемою після наших тренувань. Все дуже добре підготовлено. Також завдяки Польському футбольному союзу ми маємо все необхідне для хорошої підготовки.

Також хочу відзначити медичний персонал, який поставив на ноги всіх гравців. На сьогодні всі 100% здорові та тренуються. Це дуже важливо в контексті завтрашнього матчу і дуже важкого рішення щодо виключення трьох гравців (з фінальної заявки на Євро – прим.). Це одне з моїх найважчих рішень. Ми зробимо все, щоб команда була якомога сильнішою. Безумовно, буде сумно тим, кого не буде у складі, як і тим, кого не викликали, але вони теж частина команди. Ми всі одна команда.

Я дивлюся на настрій, який нас оточує. Слухаю конференції та читаю портали. Я ще не стикався з тим, що матчі ще не почалися, ми ще не зіграли, а багатьох гравців вже критикують і хейтять. Я прошу підтримати гравців. Вони є частиною нашої нації, яку ми представлятимемо, і приємно, що ми можемо про це говорити сьогодні. Ми чесно пройшли на Євро, після важкого матчу в Уельсі нам ніхто нічого не давав. Давайте всією нацією зробимо все, щоб підтримати цих гравців. Вони мають вирішальне значення. Ми, як колектив, можемо лише допомогти їм», – сказав Пробєж.

Товариський матч Україна – Польща відбудеться 7 червня у Варшаві. Початок о 21.45.

6 червня 2024 18:38







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Квитки на збірну, Забарний про мотивацію, зміни на стадіоні перед матчем Україна – Албанія

 

06 вересня 2024 13:00

Сергій Ребров про Лігу націй, Довбика в Ромі, Динамо в єврокубках

 

04 вересня 2024 10:27

Збірна України: мрія Кабаєва, відновлення Трубіна, Малиновський і нові м'ячі Ліги націй

 

03 вересня 2024 12:00