Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Миколенко: «Відчув біль у спині. Було важко виконувати свої завдання»

Збірна України завершила виступи на чемпіонаті Європи-2024 матчем третього туру з Бельгією – 0:0.

У Штутгарті вперше на турнірі зіграв Віталій Миколенко. Після травми гомілки захисник пропустив дві стартові зустрічі, але відновився до поєдинку середи й вийшов на лівому фланзі з перших хвилин. Утім, у другому таймі, на 55-й хвилині, Миколенко попросив заміну і незабаром поступився місцем на полі Олександрові Зінченку. Оборонець «Евертона» пояснив заміну травмою спини.

«Трохи відчув біль у спині. Я розумію, що довго не грав – це нормально, коли в тебе щось болить після того, як не грав два місяці. Знав, що є Зінченко, який може вийти та допомогти в цій грі – я одразу попросив заміну. Мені було важко виконувати те, що я мав виконувати», – розповів екс-захисник київського «Динамо».

Упродовж першого тайму Миколенко доклався до кількох потенційно небезпечних атак збірної України: на 29-й хвилині навісив під удар головою Романа Яремчука, на 34-й – виводив на ударну позицію Георгія Судакова.

Ушкодивши гомілку під час виступів за «Евертон» у квітні, Віталій відтоді провів три неповні матчі за збірну, зокрема виходивши на контрольні поєдинки з Польщею (1:3) та Молдовою (4:0).

27 червня 2024 10:11







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Квитки на збірну, Забарний про мотивацію, зміни на стадіоні перед матчем Україна – Албанія

 

06 вересня 2024 13:00

Сергій Ребров про Лігу націй, Довбика в Ромі, Динамо в єврокубках

 

04 вересня 2024 10:27

Збірна України: мрія Кабаєва, відновлення Трубіна, Малиновський і нові м'ячі Ліги націй

 

03 вересня 2024 12:00