Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Яремчук: «Звинувачувати можемо лише самих себе»

Збірна України завершила виступи на чемпіонаті Європи-2024 нічиєю проти Бельгії – 0:0 у матчі третього туру в Штутгарті.

У цьому поєдинку тренерський штаб Сергія Реброва випробував нову тактичну схему з двома форвардами – на вістрі вийшла пара Артема Довбика та Романа Яремчука, автора переможного голу проти Словаччини (2:1).

Після гри Яремчук поділився враженнями від плану збірної та підбив підсумки чемпіонату, акцентувавши на значенні розгромної поразки від румунів (0:3) у першому турі.

Про підсумки чемпіонату для збірної України
Вважаю, що все вирішилося в першому матчі. Кого звинувачувати? Лише самих себе у першому матчі. Зараз вже пізно щось з'ясовувати, ми вже вилетіли. Важко говорити, емоції. [Проти Бельгії] ми гарно відіграли матч проти сильної команди, показали кілька хороших моментів у першому таймі. Дякую команді та тренерському штабу, що хоч порадували фанів кілька днів.

Про п'ятьох захисників і двох форвардів у старті на Бельгію
Ми грали не за захисної схеми, а в атакувальну, з двома нападниками – вперше за цього тренерського штабу. І взагалі не пам'ятаю, коли востаннє грали так. Знали, що в них є проблеми в обороні, але й що атака дуже сильна: Лукаку гарно чіпляється за всі м'ячі, а де Брейне – підбирає. Залишили на одного футболіста більше позаду та двох попереду – ідея була така. Вважаю, що спрацювала, але десь не забили і не реалізували моменти. Але план, гадаю, вийшов.

Як позначилася відсутність Мудрика та Циганкова
Говорити пізно вже. Є футболісти голодні, які готуються до кожного матчу. Вийшли гравці, які готові віддати все. На жаль, прикро вилітати з чотирма очками – перша команда, яка так вилетіла. Боляче так вилітати, але не соромно.

Про перебіг паралельного матчу Словаччина – Румунія
Ми знали, що там нічия, і мені здається, що там досить суперечливий пенальті. Важко сказати. Вони зіграли внічию, ми теж, але їдемо додому.

27 червня 2024 09:47







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Квитки на збірну, Забарний про мотивацію, зміни на стадіоні перед матчем Україна – Албанія

 

06 вересня 2024 13:00

Сергій Ребров про Лігу націй, Довбика в Ромі, Динамо в єврокубках

 

04 вересня 2024 10:27

Збірна України: мрія Кабаєва, відновлення Трубіна, Малиновський і нові м'ячі Ліги націй

 

03 вересня 2024 12:00