Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Лупашко очолив «Карпати» U-19. У штабі також Лавриненко та Шуст

Юнацьку команду «Карпат», яка буде виступати у чемпіонаті U-19, тренуватиме 37-річний Владислав Лупашко.

Коротке досьє

Владислав ЛУПАШКО
Дата народження: 4 грудня 1986 року
Місце народження: Білгород-Дністровський (Одеська область)
Вік: 37 років

Як футболіст виступав у найсильнішому українському дивізіоні за «Борисфен», донецький «Металург», ФК «Львів», «Оболонь», «Маріуполь», «Зірку» та «Інгулець». 2019-го разом з «Інгульцем» вийшов до фіналу Кубку України, був капітаном тієї команди.

Перед початком минулого чемпіонату очолив «Інгулець» і розпочав самостійну тренерську кар’єру. В дебютному сезоні в ролі головного тренера виграв з командою Першу лігу та вивів петровців в УПЛ.

«Дуже радий стати частиною львівських «Карпат», – каже Владислав Лупашко. – Для мене це велика честь. Мені подобається працювати з молодими футболістами та розкривати їх. Головне завдання юнацької команди – бути опорою для основи. Попереду багато роботи, нові виклики і цікавий дебютний сезон в юнацькому чемпіонаті».

Асистентами Владислава Лупашка будуть Сергій Лавриненко, який раніше працював у Прем’єр-лізі в якості головного тренера із «Зіркою», «Інгульцем» та «Вересом», а також Ігор Єрмаков, котрий допомагав Лупашку в «Інгульці». За підготовку воротарів відповідатиме вихованець львівського футболу та екс-гравець національної збірної України Богдан Шуст. Тренером з фізичної підготовки працюватиме Вадим Шутенко, а функції аналітика юнацької команди «Карпат» виконуватиме Сергій Вертіль.

19 червня 2024 20:50







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Жеребкування для Динамо U19. Реакція команди на суперника, Ігор Костюк про єврокубковий сезон

 

03 вересня 2024 14:39

Динамо U19. Про майбутній матч з ЛНЗ та старт в Юнацькій лізі УЄФА

 

30 серпня 2024 12:20

Чемпіонат U-19, 4-й тур. Динамо – Ворскла. Огляд матчу

 

23 серпня 2024 14:00