Сьогодні 8 вересня 2024 р.

«Динамо» U16 поступилося бельгійському «Сент-Трюйдену» у контрольному матчі

У суботу, 27 березня, динамівська команда вікової категорії U16 під керівництвом тренера Юрія Дмитруліна провела черговий контрольний поєдинок. Цього дня кияни вирушили до сусідньої Бельгії, де зустрілися із місцевою командою «Сент-Трюйден». Після безгольової нічиї у першому таймі українці пропустили два м'ячі у другій половині зустрічі, тож у підсумку – поразка 0:2. Сьогоднішній матч проходив на штучному полі бази господарів та тривав два тайми по 40 хвилин.

Докладніше про гру нашої команди U16 розповів її наставник Юрій Дмитрулін:

– Перш за все, зазначу, що ми отримали колосальний досвід. Ще жодного разу ми не зустрічалися із бельгійськими командами, тому було цікаво. У складі «Сент-Трюйдена» четверо футболістів виступають за збірну Бельгії свого віку. Відчувалося, що це хороша, навчена команда.

У першій половині зустрічі ми добре накривали суперника, виходило страхувати, відбирати м'яч, але не було вдалого завершення в кінці атак та останнього пасу. Хлопці часто поспішали, метушилися попереду. Словом, моментів було створено достатньо, а от завершення не вистачало.

Крім того, обом командам було дуже спекотно. Ми просили хлопців проявити бажання, щоб у них, як кажуть, «горіли очі», адже у нас залишилися дві останні гри у Німеччині перед поверненням додому. Але, на жаль, не до всіх достукалися і по суті вийшли грати у меншості, адже 3-4 людини випали зі складу і у першому таймі, і у другому. А всімох «витягнути» цю гру було важко.

Що стосується голів, то пропустили їх в ігрових ситуаціях після власних індивідуальних помилок – самі собі «привезли» ці два моменти, після яких суперник забив два м'ячі. У другій половині зустрічі ми теж створювали хороші нагоди, але не змогли їх реалізувати.

В цілому, гра сподобалася за самовідданістю, але ми витратили багато сил та енергії, тому у хлопців не було «вогника» в очах, було помітно, що вони втомилися морально та дуже хочуть додому.

СЕНТ-ТРЮЙДЕН U16 – ДИНАМО U16 – 0:0 (0:2)
Голи:
(60) (65).
Динамо: Сьомка, О.Рибак, Галкін, Білий, Дехтяр, Озимай, Редушко, Черчукан, Калінкін, Губенко (ГНП, 30), Бурлаков. У другому таймі на заміну виходили: Малюта, Дуленчук, Грабан, Букатий, Белевят.

28 травня 2023 11:58







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Жеребкування для Динамо U19. Реакція команди на суперника, Ігор Костюк про єврокубковий сезон

 

03 вересня 2024 14:39

Динамо U19. Про майбутній матч з ЛНЗ та старт в Юнацькій лізі УЄФА

 

30 серпня 2024 12:20

Чемпіонат U-19, 4-й тур. Динамо – Ворскла. Огляд матчу

 

23 серпня 2024 14:00