Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Михайленко: «Це лобова гра й для нас, і для Норвегії. Готуються всі, крім Синчука»

«Футбольний клуб»

Наставник збірної України U-19 Дмитро Михайленко розповів про підготовку до матчу фінальної частини юнацького ЄВРО-2024 проти Норвегії. Зустріч відбудеться в четвер, 18 липня, о 17.30 за київським часом.

«Кожна окрема гра на Євро – окрема історія, всі суперники грають по-різному. Норвежці діють у дуже агресивному стилі, високо пресингують, це атлетична команда, яка грає у високому темпі й не дозволяє довго контролювати м’яч.

Нам важливо розуміти, як ми хочемо проходити їх тиск. Тренери виконають свою роботу, що стосується тактичної підготовки, тому залишиться психологічне та емоційне налаштування команди.

Ми провели хороше тренування, не займався лише Геннадій Синчук. Йому буде важко відновитися до наступної гри – у нього пошкодження коліна і ми поки не розуміємо, наскільки воно серйозне. Всі інші готуються до гри.

Це лобова гра і для нас, і для Норвегії. Тому всі виходитимуть на матч перемагати. Відчуваємо, що за нашими виступами слідкують в Україні, підтримують та вболівають. Тому дуже добре розуміємо, для кого граємо», – наводить слова Михайленка телеграм-канал УАФ.

Нагадаємо, на турнірі в Північній Ірландії «синьо-жовті» стартували нульовою нічиєю проти господарів змагань у групі А. У паралельному поєдинку квартету Італія переграла норвежців із рахунком 2:1. Свій заключний двобій на груповому етапі проти апеннинців українці проведуть 21 липня.

Додамо, що з кожної групи до півфіналів вийдуть по дві найкращі збірні. 28 липня на «Віндзор Парк» у Белфасті буде розіграний головний трофей. Матч за третє місце не передбачений, а ось за п'яте – відбудеться, оскільки саме п'ять представників делегуватиме Європа на чемпіонат світу 2025 року серед команд U-20, що пройде в Чилі за участі 24-х збірних. Тож до чотирьох півфіналістів приєднається переможець поєдинку між третіми командами груп.

17 липня 2024 17:30







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Жеребкування для Динамо U19. Реакція команди на суперника, Ігор Костюк про єврокубковий сезон

 

03 вересня 2024 14:39

Динамо U19. Про майбутній матч з ЛНЗ та старт в Юнацькій лізі УЄФА

 

30 серпня 2024 12:20

Чемпіонат U-19, 4-й тур. Динамо – Ворскла. Огляд матчу

 

23 серпня 2024 14:00