Сьогодні 8 вересня 2024 р.

ТМ. Динамо U19 – Оболонь U19 2:0

Юнацька команда «Динамо» під керівництвом Ігоря Костюка вийшла з відпустки та стала до роботи. Передсезонний збір динамівці проводять у Києві, тренуючись на заміській базі у Кончі-Заспі.

3 липня «біло-сині» провели перший контрольний поєдинок. Суперником «біло-синіх» стали однолітки з «Оболоні» U19. Динамівці перемогли з рахунком 2:0, забивши обидва м’ячі у другому таймі – відзначилися Кремчанін та Герич (перебуває на перегляді).

Ця гра відбулася після тренувального мікроциклу, що тривав протягом чотирьох днів та складався з двох тренувань на день. Динамівці провели поєдинок двома різними складами у кожному з таймів, щоб усі футболісти могли отримати ігрову практику, потрібне навантаження та набрати фізичні кондиції.

Відзначимо, що у першому таймі в одному з моментів врятував свою команду воротар В’ячеслав Суркіс після того, як суперник створив потенційно гольовий момент.

Обидва м’ячі господарі поля забили з гри після розіграшу хороших комбінацій. У першому випадку після відбору м’яча динамівці провели швидку атаку, Кремчанін заволодів м’ячем і ударом низом вразив ворота суперника. У другому випадку також розіграли чудову атаку, вивели передачею Герича на порожні ворота, і той скористався своїм шансом.

Зазначимо, що свій наступний поєдинок «Динамо» U19 проведе орієнтовно у суботу, 8 липня, суперник остаточно ще не затверджений.

ДИНАМО U19 – ОБОЛОНЬ U19 – 2:0
Голи:
Кремчанін (60), Герич (72).
Динамо (1-й тайм): Суркіс, Сизонюк, Захарченко, Руденко, Котуха, Саленко, Бойченюк, Пашко, Кузик, Маткевич, Пономаренко. (2-й тайм): Кіблицький, Гудименко, Михавко, Коробов, Гусєв, Балаба, Дикий, Осипенко, Білий, Калин, Кремчанін. Також на заміну виходили: Герич, Задорожний.

3 липня 2023 16:53







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Жеребкування для Динамо U19. Реакція команди на суперника, Ігор Костюк про єврокубковий сезон

 

03 вересня 2024 14:39

Динамо U19. Про майбутній матч з ЛНЗ та старт в Юнацькій лізі УЄФА

 

30 серпня 2024 12:20

Чемпіонат U-19, 4-й тур. Динамо – Ворскла. Огляд матчу

 

23 серпня 2024 14:00