Сьогодні 8 вересня 2024 р.

ДЮФШ «Динамо» підписала угоду про співпрацю з Академією «Динамо» (Львів)

ДЮФШ «Динамо» ім. В. Лобановського продовжує розширювати співпрацю з клубами-партнерами, ставлячи на меті створити широку партнерську мережу у Києві та за його межами, щоб діти могли займатися футболом на найвищому рівні.

24 червня мережа партнерів динамівської футбольної школи ще більше розширилася за межі Києва на захід України – під час фінальних турнірів ДЮФЛУ, які проходять цими днями у Львові та на яких присутній директор ДЮФШ «Динамо» ім. В. Лобановського Олександр Іщенко, угоду про співпрацю було підписано із львівською футбольною Академією «Динамо», яка стала офіційним партнером та представником Академії ФК «Динамо» у Львові.

Співпраця передбачає, що тренери-партнери зможуть приїздити на стажування, отримувати методичну допомогу, обмінюватися досвідом та інформацією. Будуть проводитися спільні тренінги, майстер-класи, спаринги, клуби-партнери матимуть можливість участі у міжнародних турнірах. Крім того, будуть проєкти для дітей, які теж планується впроваджувати спільно – тренування, збори, турніри тощо.

undefined

  
Нагадаємо, наприкінці лютого ДЮФШ «Динамо» вже підписала угоди про співпрацю із шістьма клубами Києва та області, які стали офіційними партнерами та представниками Академії ФК «Динамо» у різних районах Києва та за межами міста. У березні угоду про співпрацю було підписано із львівською футбольною Академією «No Limits», у квітні - із дитячо-юнацьким футбольним клубом «Талант» із селища Глеваха Фастівського району. А 11 червня – із ще чотирма клубами: ГО «Миколаївський обласний дитячо-юнацький футбольний клуб раннього розвитку «Лідер», футбольний клуб «Єврошпон-Смига» (Рівненська область), ТОВ «Академія футболу СК «Київ» (Печерський район) та футбольний клуб «Спортивна Академія майбутнього «Чайка» (Бучанський район Київської області).

undefined

  
Зазначимо, що ДЮФШ «Динамо» ім. В. Лобановського відкрита до співпраці з іншими футбольними клубами Києва, області та інших міст України. Сподіваємося, плідна робота принесе свої плоди у вигляді виховання нових талановитих футболістів, які з часом поповнять першу команду «Динамо», а також українські професійні клуби та збірні України.

24 червня 2024 17:41







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Жеребкування для Динамо U19. Реакція команди на суперника, Ігор Костюк про єврокубковий сезон

 

03 вересня 2024 14:39

Динамо U19. Про майбутній матч з ЛНЗ та старт в Юнацькій лізі УЄФА

 

30 серпня 2024 12:20

Чемпіонат U-19, 4-й тур. Динамо – Ворскла. Огляд матчу

 

23 серпня 2024 14:00