Сьогодні 16 жовтня 2024 р.

Чорноморець – Оболонь 1:0. Україна, 9-й тур. Звіт про тренерську чуйку

Начебто спочатку «пивовари» атакували трохи гостріше, але наприкінці гри тренер одеситів Олександр Бабич випустив на поле Іллю Шевцова і за кілька хвилин форвард забезпечив своїй команді три очки.

«Оболонь» у минулому турі нарешті вперше у нинішньому сезоні змогла перемогти. Кияни у домашньому матчі переграли свого конкурента «Інгулець» - 2:1. Таким чином, «пивовари» піднялися з останього місце. Підопічні Олександра Бабича перебувають зараз у пошуку своєї гри. Тиждень тому лише диво врятувало одеситів від поразки. Шедевр Янакова допоміг «Чорноморцю» вирвати нічию у матчі з ЛНЗ.

Вже на першій хвилині самі собі привезли проблеми господарі. Після подачі Груші у власні ворота зрізав м'яч Удод, але Рудько врятував «Чорноморець». Кияни активно розпочали зустріч і намагалися якомога швидше забити. Після прострілу Таранухи в один дотик пробив Груша, але вище воріт. Одеситам вдалося витримати стартовий натиск суперника і вони поступово змогли відвести гру від власних воріт. З конструктивом у підопічних Бабича сьогодні знову були проблеми. Вони не знали що робити з м'ячем у заключній третині поля.

Наприкінці першого тайму шикарну можливість вийти вперед втратили гості. Після прострілу Блізніченка у стійку пробив Тарануха. Футбольний Бог у цьому епізоді був на боці «Чорноморця». На перерву суперники пішли без голів. Одесити знову нічого не створили в атаці.

Після перерви «Чорноморець» вже грав у чотири захисника, а не в три центральні. У проблемний центр поля піднявся Жаржу. Розмова з тренером пішла на користь господарям, які почали грати активніше. У позиційному футболі у них мало щось виходило, але зі стандартів вдавалося створювати гостроту. Після подачі з кутового міг забивати Бутко, але врятував свою команду Приймак.

В другій половині тайму команди грали максимально обережно і не хотіли ризикувати. Здається, що нічия всіх влаштовувала. На 81-й хвилині все вирішити міг Янаков, але його удар під поперечину парирував Федорівський.

На 87-й хвилині досить несподівано господарі вийшли вперед. Після прострілу Хобленка підставив ногу і переправив м'яч у сітку Шевцов - 1:0. Іллі для голу вистачило менше хвилини. Шевцов повертається в український футбол і забиває. Вгадав із заміною Бабич! У підсумку, гра завершилася перемогою одеситів.

ЧОРНОМОРЕЦЬ – ОБОЛОНЬ – 1:0  
Голи: Шевцов (87).
Чорноморець: Рудько, Кисіль, Скиба, Жаржу (Лацабідзе, 77), Удод, Єрмаков (Васильєв, 61), Петряк (Янаков, 61), Габелок (Шевцов, 86), Пшеничнюк (Кайо, 61), Бутко, Габелок.
Оболонь: Федорівський, Стасюк, Дубко, Приймак, Грисьо (Карась, 46), Суханов, Черненко (Лук'янчук (68), Вітенчук (Мороз, 79), Груша, Блізніченко (Лях, 79), Тарануха (Теслюк, 68).

ЧОРНОМОРЕЦЬ – ОБОЛОНЬ – 1:0 
Голи: Шевцов (87).
Чорноморець: Рудько, Кисіль, Скиба, Жаржу (Лацабідзе, 76), Удод, Єрмаков (Васильєв, 61), Петряк (Янаков, 61), Габелок (Шевцов, 86), Пшеничнюк (Кайо, 61), Бутко, Хобленко.
Оболонь: Федорівський, Стасюк, Дубко, Приймак, Грисьо (Карась, 46), Черненко, Вітенчук, Груша, Суханов, Тарануха, Блізніченко.
Попередження: Удод (82), Шевцов (88) – Мороз (89). 

4 жовтня 2024 17:30







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 9-й тур. Огляд усіх матчів

 

07 жовтня 2024 15:33

Україна, 9-й тур. Динамо – Кривбас. Огляд матчу

 

06 жовтня 2024 21:12

Україна, 9-й тур. Динамо – Кривбас. Повний матч

 

06 жовтня 2024 17:55