Сьогодні 19 вересня 2024 р.

«Інгулець» – «Динамо»: бомбардирські розклади

У четвер, 17 листопада, київське «Динамо» зіграє перенесений матч 1-го туру VBET Ліги проти «Інгульця». Гра відбудеться в Києві на стадіоні «Динамо» ім. В. Лобановського, при цьому «біло-сині» проведуть зустріч у статусі номінальних гостей.

У поточному чемпіонаті «Інгулець» йде в зоні аутсайдерів, набравши 7 очок у 11-ти матчах. Команда з Кіровоградської області здобула одну перемогу – над «Зорею» (1:0), чотири матчі зіграла внічию, а поступилася – в 6-ти.

«Інгулець» проводить третій сезон у Прем'єр-лізі, тож за цей час команда з Петрового зіграла лише три зустрічі з київським «Динамо» (різниця м'ячів 8:1). Два поєдинки завершилися перемогою «біло-синіх», а в останній зустрічі команд, яка відбулася в серпні минулого року, була зафіксована сенсаційна нічия – 1:1.

«ІНГУЛЕЦЬ»

Єдиним гравцем, який відзначався за «Інгулець» у воротах «Динамо», є півзахисник Ілля Коваленко, котрий, втім, вже не виступає у складі команди з Петрового. Як і Михайло Шишка, який у тому ж поєдинку записав на своє ім'я автогол.

Однак серед нинішнього складу команди є футболіст, який забивав киянам, перебуваючи у складі іншого колективу. Нападник Артем Сітало відзначився голом у ворота «Динамо», виступаючи за «Олександрію».

«ДИНАМО»

Серед динамівців найкращим снайпером у матчах із «Інгульцем» є сьогоднішній іменинник Віктор Циганков. На рахунку динамівського хавбека два голи у ворота команди з Петрового. Обидва вінгер киян забив у весняній грі минулого сезону, в якій динамівці перемогли з рахунком 5:0.

Форвард Артем Бєсєдін, півзахисники Денис Гармаш і Микола Шапаренко, захисники Ілля Забарний і Денис Попов записали до свого активу по одному забитому м’ячу у ворота «Інгульця». Окрім того, Владислав Кулач забивав команді з Петрового у складі «Ворскли». 

15 листопада 2022 14:05







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Рух готується до Динамо

 

19 вересня 2024 18:32

Україна, 4-й тур. Динамо – Ворскла. За лаштунками

 

19 вересня 2024 17:11

Прес-конференція головного тренера «Динамо» Олександра Шовковського після перемоги над «Ворсклою»

 

18 вересня 2024 22:01