Сьогодні 20 вересня 2024 р.

Полісся – Оболонь 4:0. Україна, 4-й тур. Звіт Гуцуляка та Назаренка

Господарі просто знесли гостей із поля, забивши три голи до перерви, а потім ще й додавши четвертий. Повний розгром.

Вже з перших хвилин в очах та ногах футболістів «Оболоні» зчитувались 120 хвилин та серія пенальті, які вони провели на тижні проти «Колоса». Точніше, велика фізична втома після того протистояння. «Пивовари» буквально стояли та навіть не намагались бігти вперед.

«Полісся» ж, на правах фаворита та господаря поєдинку, повністю приборкало м’яч під свій контроль. І це не могло не дати свої плоди. Ще до екватору першого тайму підопічні Імада Ашура двічі розписалися у воротах Федорівського. Обидва м’ячі буквально з нічого створив Гуцуляк.

Спочатку, новачок «вовків» різко змістився в центр та як рукою закинув на голову Назаренку. А через декілька хвилин Олексій увімкнув режим праймового Роббена. 26-річний вінгер прокинув між ніг одному опоненту, легко переграв іншого та запустив м’яч у дальній верхній кут - 2:0. Чиста індивідуальна майстерність.

Валерій Іващенко був змушений робити подвійну заміну вже на 25-й хвилині… Помилки потрібно було виправляти. Хоча, явно прослідковувалось відчуття, що результат гри зроблений і «Оболонь» вже не проти була б і не виходити на другий тайм.

А під завісу перших 45 хвилин рахунок до розгромного довів вищезгаданий Назаренко. Бабенко трівелою шикарно вивів партнера на побачення з голкіпером. Після такої передачі Олександр просто не мав права схибити і провів дубль.

Ба більше, на цьому Назаренко не зупинився. Ледве команди встигли вийти на поле після перерви, як вінгер накрутив декількох опонентів та оформив перший у своїй кар’єрі хет-трик. А в одній з наступних атак Олександр міг взагалі виходити на покер. «Оболонь» буквально розсипалась та допускала за своїми спинами величезні розриви, та просто губила зони. «Полісся» ж навпаки, відчуло запах крові та вже не хотіло збавляти темп.

Здавалось, гірше для «пивоварів» вже не може бути. Але у Грисьо була інша думка, і він залишив свою команду у меншості…

Коуч житомирських «вовків» все-таки вирішив пожаліти киян та зняв Назаренка з гри. Тим не менш, улюбленцю місцевої публіки Бені Макуана також потрібно набирати ігрову форму.

В принципі на цьому з цікавих моментів все.

«Оболонь» страждала та терпіла, а «Полісся» в тренувальному режимі робило, що хотіло. Тотальна перемога команди Імада Ашура, за абсолютно усіма ігровими показниками.

ПОЛІССЯ – ОБОЛОНЬ – 4:0
Голи:
 Назаренко (19, 39, 49), Гуцуляк (23).
Полісся: Волинець - Смоляков, Чоботенко, Віалле, Тейлор (Майсурадзе 46) - Бабенко (к), Крушинський (Лєднєв 46) - Назаренко (Макуана 59), Таллес Коста, Гуцуляк (Шастал 72) - Пайшао (Йока 83).
Оболонь: Федорівський (к) - Грисьо, Карась, Дубко, Мединський - Груша (Приймак 46), Мороз, Черненко (Теслюк 25), Вітенчук (Осман 84) - Блізніченко (Чернов 69), Суханов (Тарануха 25).
Попередження: Чоботенко 45+1, Блізніченко 45+4, Вітенчук 82.
Вилучення: Грисьо 55.

 

25 серпня 2024 15:02







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Рух готується до Динамо

 

19 вересня 2024 18:32

Україна, 4-й тур. Динамо – Ворскла. За лаштунками

 

19 вересня 2024 17:11

Прес-конференція головного тренера «Динамо» Олександра Шовковського після перемоги над «Ворсклою»

 

18 вересня 2024 22:01