Сьогодні 16 вересня 2024 р.

ТМ. Олександрія – Жальгіріс (Литва) 0:0

П'ятий поєдинок «Олександрії» на турецьких зборах вийшов безгольовим для нашої команди та першим, який завершився для неї нульовою нічиєю.

На початку зустрічі Артур Авагімян перевірив реакцію кіпера суперників, пробивши головою на 7 хвилині, а, за якусь мить, Сергій Логінов, замикаючи подачу з кутового, мав відкривати рахунок. Воротар був на місці.

В цілому, поєдинок проходив за невеличкою перевагою гравців «Олександрії». Вони контролювали м’яч, хоча моментів для взяття воріт було небагато. На 36 хвилині Вікентій Волошин був першим на перехопленні та завдав удару в ближній кут, перебуваючи в штрафному майданчику. Кіпер «Жальгірісу» зіграв надійно.

Під завісу зустрічі Сергій Рибалка мав дві чудові нагоди змінити рахунок. Одна зі стандарту, інша – з гри. Але, м’яч цього дня відмовлявся залітати у ворота. У підсумку безгольова нічия.

Нагадаємо, що вже завтра, 9 лютого, підопічні Руслана Ротаня проведуть товариську зустріч із бронзовим призером чемпіонату Казахстану – ФК «Тобол» із Костаная. Орієнтовний час проведення матчу –16:30.

Олександрія – Жальгіріс – 0:0
Олександрія (стартовий склад):
 М.Шевченко, Авагімян, Мірошніченко, В.Волошин, Кожушко, Білошевський, Копина, Логінов, В.Бондаренко, М.Михайленко, Мустафаєв.

8 лютого 2023 19:14







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 6-й тур. Колос – ЛНЗ. Огляд матчу

 

16 вересня 2024 22:01

Україна, 6-й тур. Полісся – Верес. Огляд матчу

 

15 вересня 2024 20:50

Україна, 6-й тур. Лівий берег – Кривбас. Огляд матчу

 

15 вересня 2024 18:09