Сьогодні 8 вересня 2024 р.

ТМ. Шахтар – Пюнік (Вірменія) 2:0

«Шахтар» провів перший спаринг у рамках турецького збору, перегравши вірменський «Пюнік».

В стартовому складі на цю гру Маріно Пушич вирішив використати зимового новачка своєї команди, бразильця Кевіна, якому віддали лівий фланг нападу. І це було цілком успішне рішення від «Шахтаря», бо жодної адаптації юнак наче й не потребував. Як наслідок, гольова передача на Зубкова вже на 14 хвилині, після виграної боротьби корпусами в захисника біля кутового прапорця. Цупкість, неординарне мислення та помітна відсутність зіграності – таким запам’ятався цей гравець.

Щодо інших виконавців донеччан, то тут без сюрпризів. Суперники нічого не пропонували в атаці, тому захист оминув негаразди біля власних воріт, а попереду було помітно, що тиждень безупинних тренувань таки дуже сильно впливає на свіжість ніг у гравців «Шахтаря». Перший тайм команди дограли без цікавих епізодів, після чого Пушич повністю змінив склад.

І тут було вже більше цікаво, бо й «Пюнік» почав атакувати та мав цілком пристойні моменти, і свіжі гравці «гірників» не оминали можливості пресингом підтискати суперників. Фактично, грали до того моменту, поки якась із команд не схопить зненацька іншу в чужому штрафному. І це також першим зробив «Шахтар», а юний Цуканов забив хоча й «дешевий» гол із-під суперника, але дуже важливий у плані психології молодого футболіста.

Наступним суперником донецького «Шахтаря» за поточним розкладом 25 січня буде познанський «Лех».

ШАХТАР – ПЮНІК – 2:0
Голи: Зубков (14), Цуканов (82).
«Шахтар» (1 тайм): Різник, Азарові, Матвієнко, Бондар, Конопля, Степаненко, Кевін, Судаков, Бондаренко, Зубков, Сікан.
«Шахтар» (2 тайм): Рудько, Педріньйо, Ракіцький, Лемкін (Лацабідзе, 72), Гочолеішвілі, Назарина, Невертон, Егіналду, Криськів, Очеретько (Цуканов, 72), Швед.

22 січня 2024 17:03







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35