Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Кінарейкін: «Були пропозиції з Іспанії, Португалії та Чехії. Вибрали найкращий варіант»

Уже колишній воротар Дніпра-1 Яків Кінарейкін, який нещодавно у своєму Інстаграмі попрощався з командою, поділився своїми подальшими планами, очікуваннями від Олімпіади та оцінив свої виступи за Дніпро-1.

– Якове, як у вас зараз справи?
– У мене все добре. Зараз перебуваю в розташуванні Олімпійської збірної. Їдемо до Франції на підготовку, а потім і на сам турнір.

– Яка остання інформація про Дніпро-1 вам відома?
– За останньою інформацією, мені відомо, що 8 числа, в понеділок, буде збір команди (інтерв’ю бралося вечорі 7-го числа, - прим.). Там, напевно, скажуть про подальші плани та майбутнє клубу. Але, як ви вже могли бачити, 5 липня я покинув Дніпро-1 і більше не є гравцем цього клубу.

– Як оціните період, проведений у Дніпрі-1?
– Період, проведений у Дніпрі-1, я оцінюю максимально позитивно для мене. Дебютував у дорослому футболі: в Лізі чемпіонів, Лізі Європи та Лізі конференції, в УПЛ, за що дуже вдячний тренерському штабу, а також велике спасибі за довіру. Окрема подяка всім гравцям, які допомагали мені на футбольному полі. Без них би цього всього не було. Період у Дніпрі-1 для мене максимально позитивний. Навіть враховуючи, що з клубом зараз незрозуміла ситуація, все одно я дуже вдячний за все, що він зробив для мене.

– Зараз чутки вас активно сватають у Карпати. Що можете сказати про цю інформацію? Які ще клуби вами цікавилися останнім часом?
– Про Карпати нічого не можу сказати. Невдовзі, я думаю, всі дізнаєтеся про мій новий клуб. Пропозицій було багато. Ми вибирали з моїм агентом, тобто з моїм батьком, найкращу для мене. Вибирали довго. Пропозицій було багато, зокрема й за кордоном. І вибрали найкращий для мене варіант.

– Можна детальніше про варіанти за кордоном? Назви клубів або хоча б з яких країн?
– Взагалі повною інформацією володіє мій агент і доносить мені вже конкретні пропозиції. Мені особисто відомо, що були пропозиції з Іспанії, Чехії та декілька варіантів з Португалії.

– Ви опинилися в заявці Олімпійської збірної. Що це для вас означає?
– Щодо Олімпійської збірної, для мене це величезна честь представляти нашу країну на такому турнірі, на першій Олімпіаді в історії, де Україна буде грати. Це дуже велика честь, це велика оцінка моєї роботи, моїх зусиль. Я дуже вдячний тренерському штабу за виклик і за можливість показати себе на такому рівні, тому від себе я буду робити все, що можливо, прикладатиму максимум зусиль, щоб бути першим номером на Олімпіаді. Дуже хочеться грати постійно, тим більше, що це великий історичний для нашої країни турнір.

8 липня 2024 19:39







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35