Сьогодні 19 вересня 2024 р.

Олександрія – Ворскла 3:0. Україна, 19-й тур. Звіт про першу перемогу Ротаня

«Містяни» перервали нічийну серію трьома голами у ворота полтавчан. У господарів відзначилися Кулаков та Логінов. Ще один м'яч гості забили самі собі. Власне, з цього все й почалося.

У заключному поєдинку ігрового дня 19 туру Української Прем'єр-ліги зустрілися «Олександрія» та «Ворскла». Взимку команду з Кіровоградської області очолив Руслан Ротань, але у чотирьох матчах не зумів привести своїх підопічних до перемоги. Олександрійці грали виключно внічию, а загалом нічийна серія «містян» досягла п'яти матчів. «Зелено-білі» у 2023 році також поки що не перемагали: 1 поразка та 2 нічиї.

Команди розпочали зустріч у неспішному темпі. Господарі поля демонстрували більше прагнення йти в атаку, але моментів біля воріт не виникало. У полтавців конструктивна гра не йшла, і вони не могли підібратися до штрафного майданчика суперників. За такої млявої гри підопічні Ротаня несподівано відкрили рахунок у матчі. Третьяков зробив ривок правим флангом і прострілив на лінію воротарського. Кожушко, який був на вістрі, не дістався до м'яча, але снаряд у власні ворота зрізав Пердута.

Полтавці почали діяти активніше та заробили перспективний штрафний навпроти воріт. Кравець виконав стандарт не найкращим чином, пробивши у стінку. Незадовго до перерви відмінний шанс подвоїти перевагу своєї команди упустив Кожушко, який пробив повз ворота з вигідної позиції. А вже за кілька хвилин Кожушко виправився, у боротьбі з опонентом зробивши скидку на Кулакова, який пробив повз голкіпера. Для форварда це був перший гол у складі «Олександрії».

Полтавці активно розпочали другу половину зустрічі, але цього було замало для створення гольових моментів. Згадується, хіба що удар Юрченка, з яким впевнено впорався Шевченко. До того ж, намагаючись переламати перебіг матчу, полтавці залишали прогалини на своїй половині поля. І господарі цим намагалися скористатися: в одному з епізодів тільки своєчасний вихід Ісенка не дав Кожушку дістатися до м'яча біля штрафного майданчика «Ворскли».

Намагався загострити гру своїми кросами Бацула, який вийшов на заміну у перерві. Але загалом «жовто-чорні» контролювали перебіг подій та впевнено обороняли здобутий у першому таймі результат. А після чергового стандарту крапку у матчі поставив Логінов, який замкнув навіс із кутового. Полтавці намагалися забити гол престижу, але й цього зробити не змогли.

Таким чином, «Олександрія» здобула першу перемогу під керівництвом Руслана Ротаня. Наступного туру команди зіграють домашні поєдинки. «Олександрія» зустрінеться з «Чорноморцем», а «Ворскла» зіграє з «Інгульцем».

ОЛЕКСАНДРІЯ – ВОРСКЛА – 3:0
Голи: Пердута (25, автогол), Кулаков (41), Логінов (78).
ФК Олександрія: Шевченко, Бабогло, Ковалець (Копина, 65), Кулаков (Микола Михайленко 65), Третьяков, Мірошниченко (Кобзар, 75), Кожушко (Калитвинцев 58), Логінов, Мустафаєв (Сігєєв, 75), Цуріков, Рибалка.
Ворскла: Ісенко, Пердута, Рамірес (Бацула, 46), Степанюк (Челядін, 46), Сефері, Павлюк, В.Кравець, Рікардо Лопес (Кане, 58), Хрипчук (Скляр, 76), Юрченко, Феліпе Родрігес (Олійник, 64).
Попередження: Рікардо Лопес (42).

1 квітня 2023 17:09







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Прес-конференція головного тренера «Динамо» Олександра Шовковського після перемоги над «Ворсклою»

 

18 вересня 2024 22:01

Україна, 4-й тур. Динамо – Ворскла. Огляд матчу

 

18 вересня 2024 20:00

«Динамо» та Money 24/7 підписали угоду про співпрацю

 

18 вересня 2024 17:52