Сьогодні 16 вересня 2024 р.

ТМ. Колос – Оболонь 2:1. Циганков забезпечив перемогу

Сьогодні, 14 липня «Колос» провів черговий контрольний матч в рамках підготовки до нового сезону. Суперником була столична «Оболонь», над якою була здобута вольова перемога.

Перший тайм завершився без голів, хоча нагод було створено набагато більше, ніж у таймі другому, зокрема біля воріт «Оболоні». Лише каркас воріт на міцність тричі перевірили Болбат, Попов, Оріховський. Загалом перший тайм пройшов під домінуванням «Колосу», але втілити свою перевагу, так і не вдалось. Проте логіки шукати у футболі, як відомо, не треба і голи в цій грі таки були, але вже у другому таймі. В другій половині гри вже кияни більше грали першим номером, оскільки склад ковалівців значно омолодився.

На початку другого тайму «Оболонь» зусиллями Гуськова відкрила рахунок у грі, зрівняти який «Колосу» вдалось лише наприкінці матчу. А вже коли гра, здавалось би, так і завершиться «мировою», кутовий приніс ковалівцям ще один успіх у грі, дубль оформив Антон Циганков.

КОЛОС (Ковалівка) – ОБОЛОНЬ (Київ) – 2:1
Голи:
Циганков (77, 89) – Гуськов (56).
Колос (1-й тайм): Маханьков, Чорноморець, Гончаренко, Новак, Зозуля, Мілько, Оріховський, Мякушко, Ільїн, Болбат, Попов. (2-й тайм): Друі, Ставничий, Канаєв, Золотов, Ємець, Соловйов, Кривооручко, Данилюк, Кузик, Лисенко, Циганков.

Завтра «Колос» зіграє в Олександрії проти місцевої ФК «Олександрія».

14 липня 2022 19:22







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 6-й тур. Колос – ЛНЗ. Огляд матчу

 

16 вересня 2024 22:01

Україна, 6-й тур. Полісся – Верес. Огляд матчу

 

15 вересня 2024 20:50

Україна, 6-й тур. Лівий берег – Кривбас. Огляд матчу

 

15 вересня 2024 18:09