Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Маркевич: «Карпатам» бажаю успіху. Дякую усім, із ким працював»

Сьогодні з’явилися чутки, що Мирон Маркевич більше не є головним тренером львівських «Карпат». Фахівець не став спростовувати те, що вже було розтиражоване ЗМІ.

– Скажу так: я відійшов. Але продовжую активний спосіб життя, – пояснив Маркевич в розмові з «UA-Футбол». – Роблю пробіжки, по три рази в тиждень граю у футбол. Якщо граю за ветеранів два тайми по сорок хвилин, то я себе дуже добре почуваю. Тож якщо побачу, що комусь потрібен, то нема питань. Охоче беру участь у ветеранських та виставкових матчах, отримуючи від цього задоволення. У суботу гратиму у матчі ветеранів «Карпат» проти наших військових.

Взагалі у мене є чим зайнятися. Думаю найближчим часом вибратися на Схід, а також завітати до мого улюбленого Харкова. А «Карпатам» я бажаю успіху. Дякую усім, з ким працював – і клубу, і футболістам, і тренерам, які мені допомагали. Особливо своєму синові Остапу, який мені дуже допоміг, коли в цьому була потреба.

Нагадаємо, що Маркевич очолив «Карпати» 1 червня 2023 року. Відтоді провів 29 офіційних матчів на чолі львівської команди, з яких 20 виграв, п'ять звів до нічиєї та чотири програв. Під його керівництвом «Карпати» стали другими в Першій лізі та підвищилися до УПЛ.

18 липня 2024 00:09







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35