Сьогодні 16 вересня 2024 р.

ТМ. Олександрія – РФШ (Латвія) 1:1

Передостанній поєдинок на зимових зборах в Туреччині олександрійці провели проти бронзового призера Вищої ліги Латвії – ФК «РФШ».

Суперники обмінялися голами в кожному з таймів. Першими відкрили рахунок олександрійці. На 40 хвилині Еміль Мустафаєв забив дуже красивий гол зі стандарту, закрутивши м’яча в дальній від воротаря кут. Це був найнебезпечніший момент у першій половині зустрічі. За цей проміжок часу команди практично грали без воріт.

У другому таймі малюнок гри дещо змінився. Містяни додали в атакувальних діях, почали з’являтися моменти, але, не вистачало влучності на завершальній стадії атак. На 54 хвилині Вікентій Волошин, пройшовши з центра поля з м’ячем, зробив забігання у штрафний майданчик латвійців і пробив. Воротар зафіксував круглого в руках.

Тричі турбував голкіпера «РФШ» Максим Третьяков. Але в кожному з епізодів за участю нашої «десятки» знову надійно грав голкіпер суперника.

На 88 хвилині одна з небагатьох атак латвійців завершилася взяттям воріт. У підсумку нічия 1:1.

Нагадаємо, що у п’ятницю, 17 лютого, містяни проведуть свій останній спаринг на цих зборах. О десятій ранку за київським часом команда Руслана Ротаня зустрінеться зі срібним призером Киргизької прем'єр-ліги – ФК «Алай» (Ош).

ОЛЕКСАНДРІЯ – РФШ (Латвія) – 1:1  
Голи:
Мустафаєв (40) – (88).
Стартовий склад «Олександрії»: М.Шевченко, Бабогло, Третьяков, Мірошніченко, В.Волошин, Шулянський, Копина, Рибалка, Логінов, Михайленко, Мустафаєв. Запасні: Горох, Білошевський, Скорко, Кобзар.

16 лютого 2023 20:17







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 6-й тур. Колос – ЛНЗ. Огляд матчу

 

16 вересня 2024 22:01

Україна, 6-й тур. Полісся – Верес. Огляд матчу

 

15 вересня 2024 20:50

Україна, 6-й тур. Лівий берег – Кривбас. Огляд матчу

 

15 вересня 2024 18:09