Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Верес – Львів 3:2. Україна, 23-й тур. Звіт

«Верес» не перемагав у чемпіонаті впродовж рекордних для клубу 11 ігор, 4 рази розписавши нічию та зазнавши 7 поразок. У свою чергу «Львів» в останніх 7 поєдинках програв 6 разів та застряг на дні турнірної таблиці Прем’єр-ліги. Тож перемога кров з носа була потрібна обом колективам.



Старт матчу був блискавичний. Львів'яни вперше дійшли до воріт суперника й одразу ж забили. Богдан Мишенко виграв боротьбу та скинув на Івіяна Свржняка, який відзначився дебютним голом у футболці «містян». «Верес» одразу ж затиснув суперника на його половині поля.

Це посприяло голу Валерія Кучерова, який вдало зіграв на підбиранні – прийняв м'яч, а другим дотиком пробив здалеку. Майже без шансів для Валерія Юрчука. За п’ять хвилин колишній кіпер СК «Дніпро-1» вдруге виймав сферу зі своїх воріт. Він був зобов'язаний парирувати, але не впорався з дальнім ударом Андрія Блізніченка по центру.

«Львів» пробував контролювати м'яч, але зі створенням гострих моментів були проблеми. Щось почало виходити лише наприкінці тайму. Зокрема, каркас воріт зіграв за кіпера після удару Ярослава Богунова. Забити вдалось аж на останній хвилині – Олександр Беляєв чудово пройшов правим флангом і не менш якісно подав, а Свржняк замкнув. Дубль!

На початку другого тайму «містяни» пропустили 250 гол в УПЛ у своїй історії. Михайло Шестаков найкраще зорієнтувався у штрафному й пробив головою. Далі гра була рівною, хоч львів'яни намагались тиснути. Так, чи не найкращі моменти мав Есеола, але два удари пройшли повз ворота. А дальній постріл Бєляєва парирував Вадим Ющишин.

Відігратись команда Анатолія Безсмертного не змогла, продовживши дві негативні серії: 8 поєдинків без перемог та стільки ж матчів з 2+ пропущеними голами. Тож «Львів» залишився на останній сходинці з 13 пунктами.

«Верес» нарешті перервав свою антирекордну серію. Перша перемога за 12 зустрічей дозволила підопічним Юрія Вірта піднятись на 11 місце, набравши 24 залікові бали!

ВЕРЕС – ЛЬВІВ – 3:2
Голи:
Кучеров (14), Блізніченко (18), Шестаков (49) – Свржняк (4, 45+2).
Верес: Ющишин, Гагун, Хондак (Дахновський, 46), Курко, Вовченко, Кльоц (Лебеденко, 59), Кучеров (Тишинінов, 79), Блізніченко, С.Шарай, В.Шарай, Шестаков (Гайдучик, 69).
Львів: Юрчук, Грисьо, Габріель, Никитюк (Дітятьєв, 63), Сімінін, Мишенко (Есеола, 60), Мільченко, Алібеков, Богунов (Кузик, 60), Бєляєв, Свржняк (Бугай, 63).
Попередження: Никитюк (26), Бєляєв (30).

28 квітня 2023 14:50







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35