Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Лівий берег – Оболонь 1:1 (заг. 1:2). Звіт про стиковий матч-відповідь

«Оболонь» у меншості зіграла унічию з «Лівим берегом» та відстояла своє місце в УПЛ.

Сценарій та характер гри, в порівнянні з матчем у Києві, особливо не змінився. Незважаючи на аномально велику кількість вболівальників за мірками поточної кампанії, рідні стіни не сильно допомогали підопічним Віталія Первака. Ініціативою володіли “пивовари” і саме вони переважали свого суперника за ударами.

Досить очікувано, що обидві найбільш небезпечні нагоди від «Оболоні» прийшли після верхових навісів. На старті першого тайму Чернов був першим на добиванні після подачі з кутового, але з чудової позиції не влучив у площину воріт «лелек». А ближче до перерви головою з меж карного майданчику пробивав Дубко. Ще можна згадати постріл Суханова. Проте, загалом, на цьому все.

Знову ж таки, представник від Першої ліги знову не пропонував нічого оригінального та робив ставку на фізичну боротьбу. Очевидно, що цього було замало. Не те, щоб “Оболонь” показувала щось екстраординарне. Однак, команда Валерія Іващенка має банально більше досвіду і у подібному ігровому стилі діє все ж трохи краще.

Дуже складно перебити опонента його ж зброєю, якщо ти володієш цим інструментом менш майстерно… Надія була на другу половину, і на те, що наставник «Лівого берега» щось все ж таки придумає. Але, вірилось у це слабко, оскільки за три тайми до цього команда Віталія Первака так і не показала, чому саме вона гідна виступати в елітному дивізіоні.

Будемо відверті, розчаровували у певному сенсі обидва колективи. «Пивовари» тим, що на правах фаворита проти завідомо слабшого суперника діяли досить нудно та блякло. А «Лівий берег» тим, що взагалі не пропонував нічого цікавого.

На початку других 45 хвилин інтригу у матчі кинувся рятувати Осман, заробивши другу жовту та залишивши свою команду у меншості. Це було схоже більше на прийом з карате, точно не на футбол. Олександр не впорався з емоціями та підставив своїх партнерів. Чим швидко і скористалися господарі, конвертувавши кількісну перевагу. Максимально очікувано, що забили «лелеки» саме після кутового. Мисик подав, а Сідней успішно замкнув. Захисники “пивоварів” забули про бразильця у власній штрафній.

Варто віддати належне футболістам «Оболоні». Вони не знітились і вже через 10 хвилин зуміли встановити паритет на табло. Удар Черненка підопічні Первака заблокували, але тут як тут відскоком скористався Краснопір.

Після цього гра вже врешті-решт відкрилась і моменти почали з певною періодичністю виникати біля обох воріт. Зрозуміло, що результат та статус протистояння тиснули на обидві команди, проте, чому ж не можна було діяти з подібною інтенсивністю відразу?

В останні хвилини «лелеки» намагались створити фінальний штурм, і навіть доводили свої атаки до ударів по воротах Рибки, але на більше футболістів «Лівого берега» не вистачило.

«Пивовари» зберігають за собою місце у прем’єр-лізі, хоч і роблять це максимально нервово. «Оболонь» виконує своє завдання, проте видно що команді потрібне нове бачення та ідеї. Ну а колективу Віталія Первака ще зарано грати на полях УПЛ.

ЛІВИЙ БЕРЕГ – ОБОЛОНЬ – 1:1 (заг. 1:2)
Голи:
Сідней (54) – Краснопір (65).
Лівий берег: Механів, Астахов, Слотюк, Самар, Сідней, Соколов, Співаков (Якимів, 84), Дедух, Мисик (Когут, 58), Литовченко (Войцеховський, 68), Петренко.
Оболонь: Рибка, Чернов (Запорожець, 71), Карась, Дубко, Осман, Черненко, Мороз, Мединський, Груша (Нагієв, 64), Суханов, Тарануха (Краснопір, 55).
Попередження: Самар (81) – Осман (35), Запорожець (88), Рибка (90+5).
Вилучення: Осман (51, друге попередження).

2 червня 2024 18:03







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35