Сьогодні 17 жовтня 2024 р.

ЛНЗ – Чорноморець 1:1. Україна, 8-й тур. Про необхідність грати до свистка

У восьмому турі української Прем'єр-Ліги ЛНЗ у Ковалівці приймав «Чорноморець». На «Черкаси Арені» проводяться роботи з перестелання газону. На оновленому газоні команда Андреса Карраско зіграє 20 жовтня.

ЛНЗ останнім часом не радує результатами, але навіть попри це команда посідає п'яте місце. Колектив із Черкас до цього туру не вигравав три матчі поспіль. У минулому турі підопічні Карраско зіграли внічию з «Поліссям». З найкращого боку проявив себе голкіпер команди Євген Кучеренко. «Чорноморець» перед цим туром посідав 12-те місце. Тиждень тому «моряки» мінімально поступилися «Карпатам», хоча грали у більшості.

Олександр Бабич стартовим складом здивував. Дебютували за «Чорноморець» сьогодні 20-річний нігерійський голкіпер Аніагбосо та 20-річний захисник із Гамбії Жаржу Мозес.

На початку зустрічі було багато сумбуру, але не вистачало конструктиву у заключній третині поля. Номінальні господарі більше володіли м'ячем, але хоча б щось створити біля воріт Аніагбосо вони не могли. Занадто багато помилялися футболісти обох команд. У першій половині тайму вболівальники так і не побачили небезпечних моментів. Такий футбол нам не потрібен.

На 23-й хвилині ледве самі собі проблеми не привезли футболісти ЛНЗ. Кучеренко помилився і віддав пас на Хобленка. Форвард одеситів пробивав із гострого кута, але Яшарі підстрахував свого воротаря і виніс м'яч із лінії воріт. Гості не могли за рахунок коротких-середніх передач виходити із захисту в атаку, тому вони змушені були вибивати м'яч на чужу половину.

Здавалося, що на перерву суперники підуть без голів, але перший удар ЛНЗ у площину воріт став успішним. Удар Путрі з гострого кута парирував голкіпер, а першим на добиванні опинився Момо - 1:0. Витиснули максимум із мінімума.

В середині другого тайму ефектний гол міг забити Яшарі, але його удар у стрибку парурував Аніагбосо. Надійно у другій половині зустрічі грав нігерійський легіонер одеситів. На 68-й хвилині пощастило гостям, коли Бойко влучив у поперечину. Підопічним Бабича необхідно було забивати, але вони нічого не могли створити в атаці. Колектив із Черкас мав збільшувати свою перевагу, але реалізувати моменти не вдавалося.

На 82-й хвилині все перевернулося з ніг на голову. Янаков шикарним ударом з гострого кута влучив у дев'ятку - 1:1. Цей епізод переглядали на VAR, адже не було помітно чи повністю перетнув м'яч лінію перед передачею Єрмакова. Дуже складний епізод, але арбітри вирішили зарахувати гол.

У підсумку, матч так і завершився внічию. Дуже прикрий результат для господарів, які грали краще.

ЛНЗ – ЧОРНОМОРЕЦЬ – 1:1
Голи:
Момо (42) – Янаков (82).
ЛНЗ: Кучеренко, Путря, Саліху, Муравський, Пасіч, Бойко, Нонікашвілі, Топалов (Авагімян, 67), Яшарі, Олійник (Наумець, 67), Момо (Халайла, 77).
Чорноморець: Аніагбосо, Бутко, Скиба, Удод, Жаржу Мозес (Янаков, 59), Габелок (Пшеничнюк, 74), Лацабідзе, Білошевський, Кайо Гомес (Кисіль, 59), Попов (Калин, 80), Хобленко.
Попередження: Олійник (45+3), Халайла (81), Путря (90+3) – Жаржу (51), Хобленко (69).

28 вересня 2024 17:51







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Оболонь готується до поєдинку проти Динамо

 

16 жовтня 2024 13:41

Україна, 9-й тур. Огляд усіх матчів

 

07 жовтня 2024 15:33

Україна, 9-й тур. Динамо – Кривбас. Огляд матчу

 

06 жовтня 2024 21:12