Сьогодні 19 вересня 2024 р.

Інгулець – Чорноморець 1:2. Україна, 18-й тур. Звіт

У стартовому матчі недільної програми 18-го туру Прем’єр-ліги «Інгулець» поступився у рідних стінах «Чорноморцю». 

Команда Романa Григорчука вже на першій хвилині заробила право на пробиття одинадцятиметрового, після того як голкіпер господарів Олексій Паламарчук збив у власному карному майданчику Зігі Бадібангу. Пенальті реалізував дебютант «моряків» Гай Хадіда.

Підопічні Сергія Ковальця, які до зустрічі з одеситами мали серію з чотирьох переможних поєдинків, два з яких під орудою нового наставника після зимової паузи, не знітилися та продовжили грати першим номером. «Інгулець» побіг відіграватись, але нічого особливого біля воріт суперника придумати не міг. Двічі Дмитро Непогодов рятував одеситів від можливого гола: спочатку, вийшовши на перехоплення, прочитав траєкторію польоту м'яча, прибрав руки і дозволив сфері пролетіти повз стійку, а згодом, від гріха подалі, вийшов далеко з воріт і перервав перспективну атаку петровців.

«Чорноморець» досить вдало діяв у обороні та за будь якої нагоди намагався вибігти у контратаку. Одна з них завершилися результативно. Це Даниїл Алефіренко дав закидання за комірець Паламарчуку з межі штрафного в центральній зоні, після передачі Хадіди з центрального кола! Третій м'яч від Даниїла у третьому матчі поспіль!

По перерві Орест Кузик перевірив реакцію Паламарчука, пробивши по центру з далекої відстані – кіпер «Інгульця» парирував. Надалі Алефіренко обікрав захисника господарів біля кута штрафного, але після його навісу на лінію воротарського Дмитро Юсов невдало пробив головою. У відповідь Іван Головкін бив з-за меж штрафного майданчика – над поперечиною. За мить він же замикав передачу через себе від Макисма Марусича, але знову м’яч пішов вище.

Зрештою, на 83-й хвилині Головкіну вдалось забити дебютний гол в Прем’єр-лізі: підступний удар для Непогодова під праву стійку – кіпер «Чорноморця» не бачив початку удару і не встиг зреагувати на постріл. Данило Кравчук на четвертій доданій хвилині міг рятувати «Інгулець», але з гострого кута не влучив у площину воріт.

ІНГУЛЕЦЬ – ЧОРНОМОРЕЦЬ – 1:2
Голи:
Головкін (83) – Хадіда (2, з пенальті), Алефіренко (40).
Інгулець: Паламарчук, Мельничук (Поспєлов, 55), Ковальов, Кучеренко (Д.Кравчук, 80), Смоляков, Нагієв, Кухарук, Клименко, Одарюк (Козиренко, 55), Козак (Головкін, 65), Марусич.
Чорноморець: Непогодов, Путря, Салюк, Гучек, Брагару, Кузик (Політило, 77), Васильєв, Демченко, Бадібанга, Алефіренко (Авагімян, 90+3), Хадіда (Юсов, 71).
Попередження: Козак (27), Кухарук (31), Клименко (52) – Салюк (20), Алефіренко (42), Демченко (64), Непогодов (90+1).

19 березня 2023 15:03







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Прес-конференція головного тренера «Динамо» Олександра Шовковського після перемоги над «Ворсклою»

 

18 вересня 2024 22:01

Україна, 4-й тур. Динамо – Ворскла. Огляд матчу

 

18 вересня 2024 20:00

«Динамо» та Money 24/7 підписали угоду про співпрацю

 

18 вересня 2024 17:52