Сьогодні 8 вересня 2024 р.

ТМ. Рух – Осієк (Хорватія) 1:3. Друга невдача за день

У другому за день спарингу «Рух» у місті Радомлє зустрівся з хорватським «Осієком». Дебют матчу став невдалим для львів’ян, адже суперник заробив право на штрафний і подачу зі стандарту точним ударом завершив М’єрес. Вже за мить схожий момент мали «рухівці», втім їм не вдалося заштовхати м’яч у сітку воріт. Згодом Притула розрізною передачею вивів Краснопіра віч-на-віч з голкіпером і новачок «жовто-чорних» не переграв свого опонента. Після цього Дідик та Лях пробивали з середньої дистанції, але не влучили по воротах. Тоді як хорвати також мали змогу збільшити свою перевагу – Герета здійснив кілька важливих та ефектних сейвів. Та все ж до перерви «Осієк» забив ще раз, коли Пушич замкнув подачу з лівого флангу після контратаки «містян».

На старті другої половини гри «Осієк» створив ще кілька моментів після стандартів, проте не реалізував їх. Водночас «Рух» відповів потужним дальнім пострілом від Дідика, який парирував голкіпер. На добиванні першим опинився Краснопір і відправив м’яч у сітку, але арбітр скасував гол через офсайд у форварда «жовто-чорних». Втім львів’яни таки скоротили відставання – гол у власні ворота забив Сольдо. Та за кілька хвилин «Осієк» знову забив: сильним дальнім ударом відзначився Пушич. Свій момент мав згодом Притула, але його постріл з меж карного майданчика влучив у хрестовину. Також у схожому епізоді небезпечно бив Квасниця – його удар заблокував захисник. А наприкінці гри вкотре «жовто-чорних» врятував Герета, продемонструвавши блискучу реакцію.

Відтак, поразка «Руху» з рахунком 1:3. Наступний матч на зборах підопічні Віталія Пономарьова зіграють у вівторок, 16 липня, проти англійського «Лутона».

РУХ (Львів, Україна) – ОСІЄК (Хорватія) – 1:3
Голи:
Сольдо (62, автогол) – М’єрес (5), Пушич (39, 67).
Рух: Герета, Сич, Слюбик, Холод, Роман (Карабін, 72), Підгурський (Таллес, 56), Притула, Дідик, Руніч (Квасниця, 56), Лях, Краснопір.

13 липня 2024 18:17







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35