Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Бартулович замість Лавриненка. Зміни на тренерському містку «Інгульця»

«Інгулець» оголосив про звільнення свого головного тренера Сергія Лавриненка. Відповідний пост зі словами подяки від президента клубу Олександра Поворознюка з'явився на клубній сторінці у фейсбуці.

«Хочу висловити щирі слова подяки за багаторічну працю та значний внесок у розвиток ФК «Інгулець» Сергію Лавриненку. Я ціную й поважаю його, як професіонала та просто чудову людину. Дякую йому за віддачу та старання. Але футбол – це завжди емоції та терпіння! Але терпіння колись закінчується. Я думаю, не тільки в мене, а і в усіх вболівальників клубу. Тому, я прийняв рішення – попрощатися з Сергієм Лавриненком і дати змогу проявити себе новим, перспективним людям», – йдеться у зверненні.

Новим головним тренером команди стане хорватський спеціаліст Младен Бартулович. Він останнім часом входив до тренерського штабу Лавриненка.

«Усі наступні ігри футболістів тренуватиме в.о. тренера Младен Бартулович. Усе далі повідомлю найближчим часом. Футбол має бути віддушиною для нас у такі складні часи, тож працюймо на Перемогу», – повідомили в «Інгульці».

Відзначимо, що Сергій Лавриненко очолював «Інгулець» з серпня 2016 року. За цей час він вийшов разом з клубом до УПЛ, а також грав у фіналі Кубка України. Після фіналу Поворознюк запевняв, що ніколи не звільнить Лавриненка з посади головкому.

На даний момент «козаки» йдуть у зоні вильоту УПЛ. За 11 ігор петрівці набрали лише сім очок.

13 листопада 2022 19:51







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35