Сьогодні 19 вересня 2024 р.

Олександрія – Чорноморець 1:1. Україна, 20-й тур. Звіт

Господарі весь другий тайм грали у більшості але задовольнялися лише нічиєю.

До звітного матчу обидві команди підходили в цілком здоровому настрої. «Олександрія» минулого туру нарешті здобула свою першу перемогу при Ротані, розгромивши кризову «Ворсклу». «Моряки» минулого туру і зовсім створили сенсацію, зупинивши «Шахтар» (2:2), що за мірками УПЛ тягне не менше як на подвиг.

В цілому ж, незважаючи на те, що команди знаходяться досить далеко одна від одної в таблиці, матч очікувався як битва рівних бійців, фаворита перед грою назвати було складно.

«Олександрія» розпочала поєдинок досить активно – «містяни» з перших хвилин вирішили чинити тиск, підперли «моряків» на їх половині, подали штук п'ять кутових, пару штрафних, але нічого особливо гострого за перші хвилин 15 так й не створили.

«Чорноморець» відбився від стартових наскоків, обтрусився і почав поступово шукати свої варіанти – спочатку відсунувши гру до центру поля, а потім все частіше навідуючись до володінь Шевченка.

Пара підходів, пара кутових від моряків, і врешті-решт Алефіренко створив цукерку – обігрався у стіночку з Демченком, посадив трбох захисників і точно дав у дальній кут.

І був би ідеальний перший тайм для хлопців Григорчука, якби б не заведений Демченко не заробив би другу жовту, скосивши Бабогло. І ніяких претензій – фол на жовту, навіть на помаранчеву картку. Винних у цій ситуації морякам шукати не доводиться.

Звичайно, на другий тайм «Чорноморець» вийшов оборонятися, а «Олександрія» – нагнітати. Гра перетворилася на шосе з одностороннім рухом у бік Одеси, проте на підступах моряки засіли в обороні досить щільно.

Господарі піддавлювали, пробували різні варіанти, але до певного часу гості справлялися. У результаті, розв'язка відбулася, як часто буває у таких ситуаціях, зі стандарту. Після навісу з кутового Бабогло пробив головою. Пробив дуже слабо, але від цього непогано, бо м'яч прилетів до Ковальця, який і заштовхав його у сітку.

Нічия в матчі з ослабленим суперником не входила до планів «Олександрії», тому залишок матчу господарі так само провели в атаках. Багато навалу, багато сумбуру, гості, які стояли стіною, злива, яка в останні 10 хвилин обрушилася на поле. Все це було. Не було лише більше забитих голів.

1:1, і після матчу обидва тренери можуть нарікати на втрачені можливості.

«Чорноморець» до вилучення виглядав дуже непогано, і явно був не проти забрати у матчі три очки. «Олександрія», яка цілий тайм грала у більшості, але так і не здобула перемогу.

От і думай, кому за підсумками матчу пощастило більше.

ОЛЕКСАНДРІЯ – ЧОРНОМОРЕЦЬ 1:1
Голи: Ковалець (69) Алефіренко (36).
Олександрія: Н.Шевченко, Цуріков, Логінов, Бабогло, Мірошниченко, Ковалець (Шулянський, 80), Мустафаєв (Сігєєв, 46), Михайленко (Рибалка, 64), Третьяков (Калитвинцев, 46), Кожушко, Кулаков (Кобзар, 64).
Чорноморець: Непогодов, Брагару, Гучек, Салюк, Єрмаков, Васильєв, Кузик (Юсов, 76), Демченко, Алефіренко, Бадібанга, Хадіда (Політило, 46).
Попередження:  Сігєєв (47), Калитвинцев (70) – Демченко (29), Алефіренко (83), Непогодов (89).
Вилучення: Демченко (45+1, друга жовта)

 

9 квітня 2023 15:00







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Прес-конференція головного тренера «Динамо» Олександра Шовковського після перемоги над «Ворсклою»

 

18 вересня 2024 22:01

Україна, 4-й тур. Динамо – Ворскла. Огляд матчу

 

18 вересня 2024 20:00

«Динамо» та Money 24/7 підписали угоду про співпрацю

 

18 вересня 2024 17:52