Сьогодні 19 вересня 2024 р.

Зоря – Рух 3:0. Україна, 19-й тур. Звіт

«Футбольний клуб»

«Зоря» потужно розпочала весняну частину сезону. Команда здобула три перемоги в трьох матчах, в тому числи над київським «Динамо» (1:0) у минулому турі. Завдяки цьому луганчани закріпилися на третьому місці в таблиці, випереджаючи киян на чотири очки.

«Рух» після зимової паузи один поєдинок виграв і двічі програв, після чого відбулася заміна головного тренера – замість Леоніда Кучука львів’ян очолив наставник молодіжної команди клубу U-19 Віталій Пономарьов. Для чвертьфіналіста Юнацької ліги УЄФА двобій проти «Зорі» на столичному стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського став дебютним.

Утім, дива не сталося. Хоча матч розпочався моментом Олексія Довгого та спасінням Олександра Сапутіна, надалі свої умови нав’язували номінальні господарі. Тиск «чорно-білих» поступово підсилювався й невдовзі призвів до пенальті, який реалізував Сергій Булеца за фол проти Кирила Дришлюка.

Забагато реальних гольових моментів після цього не було, але коли стався перший, то він призвів до другого взяття львівських воріт. Сталося це вже в середині другого тайму. Роман Вантух, котрий тільки-но вийшов на заміну, віддав передачу на Назарія Русина й той із центру штрафного майданчика подвоїв перевагу.

Крапку в матчі поставив ще один джокер Патріка ван Леувена Владислав Погорілий, котрий скористався пасом Ігоря Снурніцина, першим дотиком обробивши м’яч, а другим завдавши точного «пострілу».

Отже «Зоря» втримала перевагу над «Динамо» в чотири очки, а «Рух» став передостаннім у таблиці. Для виходу з зони вильоту команді Пономаренка не вистачає наразі одного залікового балу.

ЗОРЯ – РУХ – 3:0
Голи:
Булеца (19, з пенальті), Н.Русин (64), Погорілий (87)
Зоря: Сапутін, Бутко, Імереков, Батагов, Снурніцин, Бражко, Дришлюк, Булеца, Мішньов (Вантух, 60), Н.Русин (Шахов, 73), Антюх (Погорілий, 73).
Рух: Паньків, Роман, Дідик, Слюбик, Лях, Довгий, Едсон (Притула, 61), Карабін (Рунич, 61), Таллес, Соломон, Климчук.
Попередження: Н.Русин (45+1) – Слюбик (88).

2 квітня 2023 16:55







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Прес-конференція головного тренера «Динамо» Олександра Шовковського після перемоги над «Ворсклою»

 

18 вересня 2024 22:01

Україна, 4-й тур. Динамо – Ворскла. Огляд матчу

 

18 вересня 2024 20:00

«Динамо» та Money 24/7 підписали угоду про співпрацю

 

18 вересня 2024 17:52