Сьогодні 19 вересня 2024 р.

ТМ. Чорноморець – Малишева (Косово) 0:1. Підвела реалізація

Другий сьогоднішній матч «Чорноморець» проводив із представником чемпіонату Косова. ФК «Малишева» було створено 2000 року. Другий сезон виступає у вищій лізі. У минулому чемпіонаті клуб посів восьме місце, поточного року пішов на зимову перерву на тій же позиції.

У першому таймі обидві команди прагнули багато атакувати. Краще це виходило у «моряків», які за перші півгодини створили чотири непогані моменти для взяття воріт. На жаль, ні Брагару, ні Юсов, ні Кузик, ні Наумець забити не змогли.

Приблизно з 30 хвилин косовські футболісти активізувалися в атаці: подали три кутові поспіль, по-справжньому вступив у гру Непогодов, відбивши удар суперника з чотирьох метрів у ближній кут. Невдовзі успіх посміхнувся ФК «Малишева»: їхній футболіст із центру штрафного майданчика «пробив» нашого голкіпера – 0:1. Перед перервою Брагару заробив пенальті, з «крапки» вдарил Путря, але м'яч пролетів над поперечиною.

У другому таймі рахунок не змінився, хоча одеська команда доклала багато зусиль для того, щоб досягти успіху. Без Юсова, що отримав пошкодження наприкінці першої 45-хвилинки, зробити це було складно. Але моменти були. На 52 хвилині удар Селіна головою припав у голкіпера, на 59-й Брагару втік флангом і пробив вище воріт, на 63-й «постріл» Кузика з-за штрафного майданчика парирував на кутовий воротар суперників, на 90+3-й Бадібанга головою послав м'яч із близької відстані над поперечиною.

ЧОРНОМОРЕЦЬ – МАЛИШЕВА (Косово) – 0:1
Гол:
? (37).
На 44-й хвилині Путря не реалізував пенальті (вище воріт).
Чорноморець: Непогодов, Путря, Салюк, Єрмаков, Бадібанга, Задоя, Селін, Кузик, Брагару, Юсов (Політило, 45), Наумець.

29 січня 2023 19:19







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Прес-конференція головного тренера «Динамо» Олександра Шовковського після перемоги над «Ворсклою»

 

18 вересня 2024 22:01

Україна, 4-й тур. Динамо – Ворскла. Огляд матчу

 

18 вересня 2024 20:00

«Динамо» та Money 24/7 підписали угоду про співпрацю

 

18 вересня 2024 17:52