Сьогодні 17 жовтня 2024 р.

Рух – Колос 0:0. Україна, 8-й тур. Звіт

«Колос», який тиждень тому обігравши «Зорю», здобув свою першу перемогу в сезоні, приїхав у гості до «Руху», який у минулому турі зупинив «Динамо».

Попри те, що команди перебувають на різних полюсах таблиці, загальний тонус суперників давав надію, що ковалівці зможуть створити проблеми львів'янам.

Зі стартовими складами тренери особливо не мудрували. Пономарьов випустив тих самих 11 гравців, які виходили в старті останні два тури.

Поздєєв зробив тільки одну заміну порівняно з матчем із «Зорею» - на правий фланг півзахисту вийшов Алефіренко замість Гусола.

Перший тайм команди видали не найцікавіший. Точніше, майже зовсім не цікавий.

Цікаво, що на початку матчу саме «Колос» заволодів м'ячем та ініціативою і пробував щось організувати біля чужих воріт. Усе це вилилося в єдиний гострий момент тайму, коли Демченко метрів із 35-ти шикарним ударом зарядив у поперечину.

Ближче до середини тайму вже «Рух» прокинувся і перетягнув ініціативу на себе. Ось щоправда крім володіння у господарів не було нічого. Навіси на Краснопіра, якого уважно опікувалися захисники та спроби дальніх і безпечних ударів. Таким чином, до перерви команди прийшли з логічними нулями на табло.

Кволо виглядала гра і після перерви. «Рух» більше володів м'ячем, але до небезпеки справа не доходила. Квасниця був зовсім непомітний і його замінив Клайвер. Бразилець мав шанс, пробивши здалеку, – Пахолюк забрав м'яч до рук. Федор з лінії штрафного випробував удачу – вище воріт. Краснопір спробував пробити з «точки Роббена», але м'яч після удару з лівої пролетів повз ворота.

В підсумку, гра так і завершилась без голів. «Рух» набрав 12 очок та залишився шостим, а «Колос» з 7 пунктами трошки відірвався від зони перехідних матчів.

РУХ – КОЛОС – 0:0
Рух:
Ледвій, Сич, Холод, Дідик, Роман, Підгурський, Федор, Притула (Руніч, 81), Квасниця (Клайвер, 70), Краснопір, Карабін (Климчук, 60).
Колос: Пахолюк, Поправка (Криворучко, 46), Козік, Бондаренко, Цуріков, Демченко, Краснічі, Алефіренко (Дієго, 72), Оріховський, Третьяков (Велетень, 90+4), Болівар (Паулаускас, 72).
Попередження: Дідик (54), Федор (73) – Цуріков (58), Криворучко (63), Козік (77).

29 вересня 2024 17:32







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Оболонь готується до поєдинку проти Динамо

 

16 жовтня 2024 13:41

Україна, 9-й тур. Огляд усіх матчів

 

07 жовтня 2024 15:33

Україна, 9-й тур. Динамо – Кривбас. Огляд матчу

 

06 жовтня 2024 21:12