Сьогодні 16 жовтня 2024 р.

Кривбас – Ворскла 1:1. Україна, 7-й тур. Три тривоги, два голи

На м'яч нігерійського форварда гостей Самсона Ієде господарі відповіли влучним ударом ганійця Даніеля Соси.

Початок гри у Кривому Розі було відкладено через повітряну тривогу. А коли вона закінчилась і команди зіграли всього шість хвилин, то розпочалась друга. Після півгодинної паузи матч було поновлено.

«Кривбас» володів мінімальною перевагою, щоправда, довгий час створити загрозу воротам ворсклян не вдавалось.

Натомість першим ударом в зустрічі відзначились гості. Ієде змістився в центр та пробив несильно в руки Кліщуку. У відповідь криворіжці провели непогану флангову атаку на 26 хвилині: подача Бандейри, скидка Вакулка та удар головою Твердохліба у боротьбі - вище воріт. Пішла більш цікава гра: тричі по воротам Кліщука здалеку пробивали полтавці, двічі Челядін – дуже неточно.

На 37 хвилині господарі забили: Микитишин виконав хорошу подачу у штрафний, де першим на м"ячі був активний Твердохліб. Гол! Але лайнсмен зафіксував офсайд. «Ворскла» дещо прокинулась, та провела свою разючу атаку. Ієде отримав шкіряного у карному майданчику, накрутив захисників та потужно пробив у дальню дев"ятку – 0:1.

«Кривбас» відповів за хвилину сильним ударом одного з найактивніших у складі команди По, але Ісенко впорався з ударом. Кінець тайму залишився за господарями і вони встигли зрівняти рахунок до перерви. По влучив у стінку з небезпечного стандарту, але першим на м"ячі був Соса, який ударом з другого поверху увігнав сферу у дальній кут – 1:1! Зі свистком на перерву пролунала третя повітряна тривога за гру…

Після відбою гра поновилась. Дебют другої половини залишився за «Кривбасом». Двічі здалеку пристрілювався По – у площину, але Ісенко впорався, хоч і не без проблем. «Кривбас» притискав супернику до його воріт, але той оборонявся великими силами. Дещо освіжили гру заміни у складі криворіжців. Задерака, Аморозо, Луньов одразу включились у гру.

«Ворсклу» влаштовував рахунок, тому вона продовжувала «сушити» гру: багато передач назад, затягування часу... У результаті 1:1 – нічия.

КРИВБАС – ВОРСКЛА – 1:1
Голи:
Соса (45+2) – Ієде (41)
Кривбас: Кліщук – Бандейра, Романчук, Драмбаєв, Кузик – Бізімана (Аморозо, 71), Вакулко – Жан По (Задерака, 63), Твердохліб (Луньов, 63), Микитишин (Понєдєльнік, 81) – Соса.
Ворскла: Ісенко – Пердута, Чорноморець, Гучек, Крупський – Челядін (Кулаковський, 84), Хрипчук, Скляр (Ндукве, 61) – Мякушко (Нестеренко, 61), Ієде (Ковталюк, 84), Кане (Прус, 88).
Попередження: М'якушко (45+1), Челядін (47), Кулаковський (90+3).

22 вересня 2024 18:53







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 9-й тур. Огляд усіх матчів

 

07 жовтня 2024 15:33

Україна, 9-й тур. Динамо – Кривбас. Огляд матчу

 

06 жовтня 2024 21:12

Україна, 9-й тур. Динамо – Кривбас. Повний матч

 

06 жовтня 2024 17:55