Сьогодні 16 вересня 2024 р.

ТМ. Кривбас – Нефтчі (Фергана, Узбекистан) 2:1. Знову на арені Кораблін й Устименко

У шостому контрольному матчі на турецьких зборах криворізький «Кривбас» зустрічався із середняком Вищої ліги чемпіонату Узбекистану – «Нефтчі». Одразу дев’ять змін у старті червоно-білих у порівнянні з учорашнім переможним спарингом проти «Шерифа». Тільки Стецьков та Вернидуб знову з’явились з перших хвилин. Одразу сім гравців «Кривбасу» в старті віком до 25 років.

Українська команда розпочала матч цікавіше за суперника. На 7-й хвилині першим ударом у поєдинку відзначився Семотюк, який пробив здалеку, але вище воріт. «Нефтчі» з перших хвилин грав переважно від оборони. Хоча це не завадило саме опоненту першим створити небезпечний момент. Джурабаєв відгукнувся на флангову подачу й ледь не замкнув дальню стійку – вище.

Криворіжці володіли перевагою, але довгий час не могли створити хороших нагод для взяття воріт. Але вони атакували й таки дочекались голів у ворота «Нефтчі» у другій половині першого тайму. На 30-й хвилині пройшла флангова атака, переведення м’яча у центр карного майданчика, звідкіля Микитишин елегантно п’ятою покотив снаряд Корабліну. Тимур потужно пробив у дотик у ближню дев’ятку – 1:0.

Через 4 хвилини Шевченко виконав ідеальну верхову подачу з правого флангу – Устименко з другого поверху не залишив шансів Тураєву – 2:0! Другий гол Корабліна за «Кривбас» та другий гол Устименка за «Кривбас» на цих зборах. У другому таймі гра дещо заспокоїлась, й супернику вдалось у дебюті один гол відіграти. Адхамзаде, який вийшов на заміну, з лінії штрафного обвідним ударом відправив м’яча у дальній кут – 2:1.

Гра остаточно вирівнялась. Були атаки з обох боків, щоправда, майже без гострих моментів. Тільки у середині тайму з’явились гольові можливості. Спочатку Микитишин стріляв низом з хорошої позиції, але прямо у воротаря. Й потім уже «Нефтчі» відповів своїми двома моментами. В одному з них тільки реакція Кліщука врятувала червоно-білих після небезпечного удару Бабаджанова.

Кінцівка гри пройшла на половині поля ферганців, але голів більше не сталося. Третя перемога криворіжців у Туреччині. Наступний спаринг – 12 лютого проти молдовського «Петрокубу».

КРИВБАС (Кривий Ріг, Україна) – НЕФТЧІ (Фергана, Узбекистан) – 2:1
Голи:
Кораблін (30), Устименко (34) – Адхамзаде (49).
Кривбас: Кліщук –Понєдєльнік, Вернидуб (к) (Бескоровайний, 76), Стецьков (Рябов, 46), Опанасенко –Шевченко (Карпусь, 62), Кораблін (Хомченовський, 76), Семотюк (Банада, 76), Приходько (Капіч, 76), Микитишин (Татарков, 76) –Устименко (Циганков, 72).
Нефтчі (стартовий склад): Тураєв, Ларін, Убайдулаєв, Джурабаєв, Гафуров (к), Гуломов, Батюшин, Тухтасінов, Табатадзе, Хошимов, Туропов.

9 лютого 2023 18:51







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 6-й тур. Колос – ЛНЗ. Огляд матчу

 

16 вересня 2024 22:01

Україна, 6-й тур. Полісся – Верес. Огляд матчу

 

15 вересня 2024 20:50

Україна, 6-й тур. Лівий берег – Кривбас. Огляд матчу

 

15 вересня 2024 18:09