Сьогодні 8 вересня 2024 р.

ТМ. Олександрія – Сабуртало (Грузія) 3:0. Ляп голкіпера та вдалі заміни

Результативною видалася зустріч олександрійців проти грузинського «Сабуртало». Домінуючи на полі зі стартового свистка, українці довго чекали на гольовий момент, а допоміг суперник. На 32-й хвилині захисник грузинів віддав пас на свого голкіпера. А той, під тиском Де, на відбиванні просто не влучив по м’ячу, і той закотився у ворота – 1:0.

У другому таймі ситуація на полі суттєво не змінилася. Тренерський штаб Руслана Ротаня зробив заміни. Спочатку в гру вступили: Владислав Погорілий, Кирило Сігеєв та Даніл Ващенко, а згодом – Джевані, Мадісон та Безерра.

Саме заміни, як то кажуть, і спрацювали.

На 57-й хвилині, після розіграшу кутового у виконанні Дениса Костишина, Артем Шулянський намагався головою переправити круглого в «дев’ятку». На заваді стала поперечина. М’яч відскочив прямо під удар Погорілому. Владислав не схибив, збільшивши рахунок. На 88-й хвилині він же став автором третього голу, цього разу завершивши атаку своєї команди. Асистом виступив Сігеєв.

Наступний спаринг «Олександрії» заплановано на 15 лютого. Суперником «городян» стане найтитулованіший клуб Вірменії, представник Прем'єр-ліги країни – ФК «Пюнік».

ОЛЕКСАНДРІЯ (Україна) – САБУРТАЛО (Грузія) – 3:0
Голи:
??? (автогол, 32), Погорілий (57, 88).
Олександрія: Єрмаков, Логінов, Кравченко (К), Скорко, Смирний, Калюжний, Кулаковський, Плакса, Шулянський, Костишин, Де. Запасні: Долгий, Савченко, Ващенко, Сігеєв, Мадісон, Джевані, Безерра, Погорілий.

12 лютого 2024 18:51







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35