Сьогодні 19 вересня 2024 р.

Металіст – Олександрія 0:0. Україна, 18-й тур. Звіт

«Футбольний клуб»

На ужгородському «Авангарді» тур відкрили команди, що досі не відчули смак перемог із своїми теперішніми головними тренерами. «Металіст» із Періцєю Огнєновичем очок узагалі не набирав, двічі програвши, а «Олександрія» з Русланом Ротанем в УПЛ три поєдинки звела до нічиєї.

У першій половині суперники не тішили великою кількістю гольових моментів, хоча темп дій і був доволі інтенсивним. У номінальних гостей чудовий шанс мав Владислав Калитвинцев, який у ближньому бою не зміг переграти Даниїла Єрмолова, а в господарів Микита Шевченко зреагував на підставляння Андрія Ралюченка після розіграшу кутового.

Перерва сценарій не переписала й гра продовжилася в тому ж русі, із обопільними напівнагодами та за рівновагою в комбінаціях. Хіба що після завершення години Єрмолов ледь не зробив подарунок Олегу Кожушку, котрий вийшов на заміну, однак кіпер харків’ян сам і виправився, прийнявши удар півзахисника на себе.

Мирова суттєвих коректив у таблицю не внесла. «Металіст» на два очки віддалився від зони вильоту, але все ще залишається під загрозою перехідних матчів. А «Олександрія» закріпилася на п’ятій сходинці й за підсумками туру за будь-яких обставин там і залишиться.

МЕТАЛІСТ – ОЛЕКСАНДРІЯ – 0:0
Металіст:
Єрмолов, Картушов, Мизюк, Порох, Романюк, Ралюченко, Чайковський (Панасенко, 63), Коркішко (Наумець, 46), Демченко (Багачанський, 90+4), Бойчук, Прядун (Рязанцев, 88).
Олександрія: Шевченко, Цуріков, Логінов, Бондаренко, Мірошніченко, Ковалець (Сігеєв, 62), Михайленко (Рибалка, 63), Мустафаєв (Волошин, 74), Третьяков, Кулаков (Кобзар, 74), Калитвинцев (Кожушко, 63).
Попередження: Коркішко (13), Мизюк (17), Ралюченко (57), Прядун (62) – Мірошніченко (20), Кобзар (90+4).

17 березня 2023 15:20







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Прес-конференція головного тренера «Динамо» Олександра Шовковського після перемоги над «Ворсклою»

 

18 вересня 2024 22:01

Україна, 4-й тур. Динамо – Ворскла. Огляд матчу

 

18 вересня 2024 20:00

«Динамо» та Money 24/7 підписали угоду про співпрацю

 

18 вересня 2024 17:52