Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Оболонь – Рух 0:0. Україна, 28-й тур. Звіт

У Києві місцева «Оболонь» у матчі 28-го тура УПЛ приймала «Рух». Гра завершилась «сухою» нічиєю.

У попередньому турі підопічні Валерія Іващенка вдома здобули перемогу над ЛНЗ. Таким чином, «пивовари» не програють в чемпіонаті впродовж п’яти ігор: перемога та чотири нічиї. «Оболонь» не пропускає голів в УПЛ протягом 205-ти хвилин. Через перебір жовтих карток пропускав гру півзахисник Тарас Мороз. До цього протистояння «Рух» підійшов з гольовою клубною рекордною серією, яка триває в УПЛ одинадцять ігор – 17 голів. Через дискваліфікацію не змогли вийти на поле «Оболонь Арени» основні захисники рухівців Богдан Слюбик та Роман Дідик.

Вже у дебюті протистояння гості могли відкривати рахунок. Після вкидання ауту Слюсар виграв боротьбу, намагався проткнути м'яч у ворота, але пробив повз. Кияни відповіли своїм моментом, але удару Грисьо метрів з 15-ти не вистачило точності. «Оболонь» намагалася грати першим номером. Не завжди це «пивоварам» вдавалося, але їх бажання не можна не вдізначити.

Обом командам не вистачало точності. Лише один удар у площину воріт на двох за тайм це дуже мало. Перед перервою Краснопір міг покарати Ледвія, який далеко вийшов з воріт, але нападник метрів з 40-ка все ж пробив вище порожніх воріт. Від гостей всі очікували більшого, але це був далеко не найкращий футбол у виконанні підопічних Пономарьова.

Відразу після перерви почали більше контролювати м'яч львів'яни, але роботи у Кичака все ще не було. Підопічні Іващенка грали не так агресивно і зосереджувалися на захисті своїх воріт. На 59-й хвилині відверто пощастило господарям. Після подачі Таллеса пробивав головою Підгурський, але він влучив у стійку. Очікували на більш цікавий футбол, але відповідальність за результат все ж тиснула на команди. Здавалося, що «пивоварів» нічия влаштовувала і вони насампереди прагнули не пропустити.

Наприкінці зустрічі львів'яни все ж спробували вирвати перемогу, але і вони не розкривалися. У підсумку, гра так і завершилася без голів. Команди залишаються на своїх позиціях.

ОБОЛОНЬ – РУХ – 0:0
Оболонь:
Кичак, Осман, Дубко, Карась, Грисьо (Нагієв, 83), Косовський, Черненко, Чернов (Суханов, 64), Мединський, Краснопір, Тарануха (Вишневський, 72).
Рух: Ледвій, Холод, Слюсар, Сич, Роман, Підгурський, Пастух, Таллес (Федор, 70), Квасниця (Непейпієв, 70), Плюман (Руніч, 46), Карабін (Теслюк, 34, Притула, 80).
Попередження: Косовський (56) – Холод (28), Теслюк (74), Слюсар (90+1).

11 травня 2024 17:50







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35