Сьогодні 19 вересня 2024 р.

Інгулець – Шахтар 0:2. Україна, 26-й тур. Звіт Коноплі

«Футбольний клуб»

«Шахтар» здобув перемогу над «Інгульцем» та надалі утримує вищу сходинку турнірної таблиці УПЛ.

На «Арені Львів» команда, що намагається відірватися від зони вильоту, приймала лідера чемпіонату. З перших хвилин гості взяли гру під свій контроль і почали неквапливо розігрувати комбінації біля воріт Паламарчука. Невисокий темп дозволяв господарям поля перекривати небезпечні зони і вдало тримати оборону.

Десь у середині першого тайму гра стала гострішою. Вигідний момент втратив Келсі, намагаючись підправити м’яч у ворота після удару Судакова. «Інгулець» відповів дальнім ударом Головкіна, з яким впорався Трубін.

Під завісу першої половини гри з небезпечної позиції завдавав удару Бондаренко, але влучив у… Степаненка.

По перерві «Шахтар» заграв активніше і на 51-й хвилині відкрив рахунок – після подачі кутового Конопля опинився поза увагою захисників і головою переправив м’яч у сітку воріт.

І надалі ігрову перевагу мали гості, але і у господарів поля був шанс зрівняти рахунок – Мельничук з вбивчої позиції не влучив у ворота.

А на 78-й хвилині «Інгулець» залишився в меншості – Паламарчук збив Сікана, що арбітр зустрічі Ігор Пасхал кваліфікував як «фол останньої надії».

Атаки «Шахтаря» продовжились і невдовзі Павлов, перериваючи простріл Сікана, зрізав м’яч в сітку власних воріт – 0:2. Долю матчу було вирішено.

ІНГУЛЕЦЬ – ШАХТАР – 0:2
Голи:
Конопля (51), Павлов (85, автогол).
Інгулець: Паламарчук, Сидоренко (Білик, 81), Павлов, Кучеренко, Смоляков, Коробенко, Головкін (Козак, 68), Осипенко (Мельничук, 46), Запорожець, Козиренко (Д.Кравчук, 86), Сітало (Марусич, 68).
Шахтар: Трубін, Конопля (Гочолеішвілі, 60), Бондар, Ракицький (Михайліченко, 69), Матвієнко, Степаненко, Зубков (Швед, 69), Бондаренко, Судаков, Криськів (Тотовицький, 73), Келсі (Сікан, 60).
Попередження: Осипенко (23) – Бондаренко (90+4).
Вилучення: Паламарчук (78, фол останньої надії).

13 травня 2023 18:57







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Прес-конференція головного тренера «Динамо» Олександра Шовковського після перемоги над «Ворсклою»

 

18 вересня 2024 22:01

Україна, 4-й тур. Динамо – Ворскла. Огляд матчу

 

18 вересня 2024 20:00

«Динамо» та Money 24/7 підписали угоду про співпрацю

 

18 вересня 2024 17:52