Сьогодні 19 жовтня 2024 р.

КДК ФФУ позже рассмотрит вопрос по матчу «Севастополь» – «Днепр»

У четвер, 22 серпня, Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу прийняв ряд важливих рішень, які стосуються клубів Прем’єр-ліги, першої та другої ліг.
 
КДК ФФУ вирішив перенести розгляд питання щодо неправомірних дій вболівальників «Севастополя» 17 серпня 2013 р. у матчі 6-го туру чемпіонату України з дніпропетровським «Дніпром» на наступне засідання з метою отримання додаткових документів та матеріалів. Також заплановано заслухати особисті пояснення головного арбітра, делегата та суддівського спостерігача даного матчу.
 
За нецензурні та образливі висловлювання на адресу суперника по три матчі пропустять П. Свиридов («Авангард» Краматорськ), Д. Башлай («Нафтовик-Укрнафта» Охтирка) та В. Гостєв («Енергія» Миколаїв).
 
Гравець ФК «Миколаїв» А. Чорній отримав два матчі дискваліфікації за небезпечний напад на суперника, який володів м’ячем, з ризиком нанесення травми у матчі 6-го туру чемпіонату першої ліги «Титан» Армянськ − «Миколаїв», який відбувся 17 серпня 2013 року.
 
На такий же термін за аналогічне порушення відсторонено гравця ФК «Макіїввугілля» Р. Ємельянова (матч чемпіонату другої ліги з херсонським «Кристалом») та футболіста ФК «Гірник-Спорт» А. Прошенка (матч 6-го туру чемпіонату другої ліги проти ФК «Оболонь-Бровар»).
 
За некоректні висловлювання на адресу арбітра 17 серпня 2013 р. у матчі 6-го туру чемпіонату другої ліги з київською «Оболонь-Бровар» головного тренера клубу «Гірник-Спорт» І. Жабченка дискваліфіковано на один матч. Крім того, клуб змушений буде сплатити штраф у розмірі 1,5 тис. гривень.
 
На 50 тис. гривень оштрафовано ФК «Говерла» Ужгород за неправомірні дії вболівальників клубу на стадіоні «Авангард» 17 серпня 2013 р. у матчі 6-го туру чемпіонату України з харківським «Металістом».
 
За неправомірні дії вболівальників «Зорі» на стадіоні «Авангард» 18 серпня 2013 р. у матчі 6-го туру чемпіонату України з полтавською «Ворсклою» луганський клуб має сплатити 37,5 тис. гривень штрафу.

22 серпня 2013 21:59







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Колос – Шахтар. Огляд матчу

 

18 жовтня 2024 20:33

Олександрія готується до Ворскли

 

18 жовтня 2024 20:08

Карпати готуються до львівського дербі

 

17 жовтня 2024 20:44