Сьогодні 19 вересня 2024 р.

Львів – Кривбас 2:2. Україна, 18-й тур. Звіт

«Львів» та «Кривбас» провели видовищний матч, який закінчився бойовою нічиєю.

Криворізький «Кривбас» зіграв матч 18-го туру УПЛ. Сьогодні команда Юрія Вернидуба завітала у гості до ФК «Львів». Через дискваліфікацію пропускав гру один з лідерів захисту червоно-білих Віталій Вернидуб. Його місце у старті поруч з Бескоровайним зайняв досвідчений Рябов.

Також вперше з перших хвилин у цьому році вийшли Приходько і Дібанго. Дебют матчу вийшов рівним. Команда проводили обопільні атаки, яким, щоправда, не вистачало гостроти. Перший небезпечний епізод трапився тільки у середині тайму, коли Приходько віддав хорошу розрізну передачу на хід Устименку. Денис вже виривався віч-на-віч із Рибкою, але був збитий Дитятьєвим. Пенальті!

Усі очікували червоної картки для захисника «Львову», але арбітр обійшовся попередженням. До виконання пенальті підійшов Кап
ич. Сильний удар у ліву від Рибки шістку – досвідчений кіпер дотягнувся до мʼяча, але після рикошету від стійки й спини Олександра таки залетів у ворота – 0:1. Потроху «Кривбас» заволодів перевагою, адже гол надав психологічну стійкість.

А от у суперника гра попереду на вʼязалась. А коли могло дійти до якихось моментів, Сарнавського підстраховували Бескоровайний та Якімець, які до перерви виграли чимало єдиноборств та мʼячів. В активі господарів у першому таймі – неточні удари Бєляєва та Кузика. Як сніг на голову на 42 хвилині трапилось вилучення Татаркова.

Кап
ич віддав врозріз у штрафний на Татаркова – Микита пішов до кінця та зачепив Рибку. Друге попередження, внаслідок цього «Кривбас» залишився у меншості. Чисельна перевага далась взнаки майже одразу. Кінцівку тайму «Львів» провів у атаках. Гостро пробивали ті ж Бєляєв (двічі) та Кузик. Але повз ворота.

Другий тайм розпочався з атак львівʼян. Раз за разом суперник нагнітав біля воріт
гостей, але захист «Кривбасу» діяв надійно. На жаль, на 73 хвилині під час однієї з атак господарів Дібанго зачепив опонента. Пенальті. Бугай пробив у правий від себе кут – Сарнавський вгадав та відбив мʼяча! Але на добиванні не встигли закрити Богунова – 1:1.

У меншості після пропущеного голу криворіжці пішли вперед великими силами. Спочатку після затяжної атаки червоно-білих «Львів» дивом відбився. Але вже за хвилину пройшла флангова атака: Хомченовський зробив усе для Кап
ича, який з меж штрафного низом точно пробив у дальній кут – 1:2.

А львівʼяни на 87
хвилині зуміли зрівняти рахунок. Беляєв другим темпом пробив метрів з 18 повз Сарнавського – 2:2.

ЛЬВІВ – КРИВБАС
– 2:2
Голи:
Капич (20, з пенальті, 79) – Богунов (74), Бєляєв (87).
На 74
хвилині Бугай не реалізував пенальті (воротар).
Львів: Рибка, Дитятьєв, Фернандес
(Вовкун, 90+1), Сілва (Богунов, 46), Кузик, Грисьо, Алібеков (Де Соуза, 72), Антоніо (Мильченко, 58), Свржняк (Есеола, 58), Бєляєв, Бугай.
Кривбас: Сарнавський
, Якімець, Рябов, Бескоровайний, Дібанго, Приходько (Банада, 46), Капич, Микитишин (Задерака, 46; Стецьков, 90+1), Татарков, Хомченовський, Устименко (Понєдєльнік, 80).
Попередження: Дитятьєв
(19), Фернандес (27), Бєляєв (66) – Татарков (16), Приходько (31), Якімець (66).
Вилучення: Татарков (42
, друге попередження).

18 березня 2023 16:20







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Прес-конференція головного тренера «Динамо» Олександра Шовковського після перемоги над «Ворсклою»

 

18 вересня 2024 22:01

Україна, 4-й тур. Динамо – Ворскла. Огляд матчу

 

18 вересня 2024 20:00

«Динамо» та Money 24/7 підписали угоду про співпрацю

 

18 вересня 2024 17:52