Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Начальник «Зорі»: «Ніхто Каменюку та Ліпартію не звільняв…»

Начальник Зорі: «У Каменюки та Ліпартії все нормально. Ніхто їх не звільняв із роботи, ніхто з ними контракт не розривав»

Наприкінці минулого тижня з'явилася інформація про те, що двох колишніх футболістів, а тепер тренерів – Микити Каменюки та Джаби Ліпартія немає у штабі луганської «Зорі». Чи відповідає ця інформація дійсності, розповів начальник команди Ігор Гузь.

Окремо додамо, що журналістам відомо про те, що Микита Каменюка та Джаба Ліпартія перебувають за кордоном, поза клубом.

– Яка доля Каменюки та Ліпартії?
– Це їхня доля. Як я можу про неї розповідати?

– Вони у клубі чи ні?
– Про це ви у самих Каменюки та Ліпартія запитайте. Я хоч і офіційна особа, але наші внутрішні клубні справи ми не розголошуємо. І чому вони вас так цікавлять?

– Обох немає на офіційному сайті «Зорі», у зв'язку з чим і виникла потреба уточнити…
– Зараз сайт переробляється, і там багато кого немає. До речі, на ньому вказано лише п'ятдесят відсотків членів нашого клубу, а ще п'ятдесят не вказано. До поновлення чемпіонату сайт буде оновлений, і на ньому все буде написано. Що стосується Каменюки та Ліпартія, то про їхнє приватне життя не можу нічого говорити. З мого боку, незалежно від того, офіційна я особа чи ні, це було б неправильно. Ось що є на клубному сайті, то є достовірною інформацією. Все інше, як то кажуть, можна викинути в унітаз і змити.

– І все ж таки: враховуючи, що кілька днів тому з'явилася інформація, що Каменюки та Ліпартія немає в команді, хочеться дізнатися про них…
– У них все нормально. Обидва мають свій фронт робіт. Вони займаються завданням, яке поставив їм клуб. Ніхто їх не звільняв із роботи, ніхто з ними контракт не розривав. Це все, що я можу сказати.

– Отже, у послугах обох ви й надалі зацікавлені?
– Чого ж ні? Ми в усіх зацікавлені.

24 січня 2023 23:12







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35