Сьогодні 8 вересня 2024 р.

«Кривбас» і Ловрич припинили співпрацю через сімейні обставини гравця

«Кривбас» за взаємною згодою сторін припинив співпрацю з хорватським центральним захисником Драганом Ловричем. 27-річний оборонець переїхав до Кривого Рогу в серпні 2021 року та зіграв за увесь час 15 матчів, забив 1 гол (УПЛ – 8 матчів, Перша ліга – 6/1, Кубок України – 1).

Володимир Баєнко, віцепрезидент ФК «Кривбас»:
– Так, ми його чекали, що він приїде. Але Драган подзвонив й сказав, що не зможе повернутись до клубу через сімейні обставини. Ми увійшли у його ситуацію. Адже він багато зробив для ФК «Кривбас». Ми відпустили його, розірвали контракт за взаємною згодою сторін.

Геннадій Приходько, радник президента ФК «Кривбас»:
– Він з’явився у «Кривбасі» посеред чемпіонату Першої ліги. Тоді він не був зовсім готовий фізично. Готували його, аби він набрав форму. Й він дебютував у кубковому матчі проти «Миколаєва». Зіграв обидва тайми, виглядав непогано, гідно. Потім через декілька днів у нас був вже матч чемпіонату, й ряд футболістів не змогли зіграти через травму.

Попросили Драгана. Він, не дивлячись на труднощі, вийшов у старті, відіграв увесь матч та допоміг «Кривбасу» перемогти. Щодо цієї ситуації, то як екс-гравець розумію його, адже родина – це основа.

Артем Гагарін, віце-президент «Кривбасу»:
– По-перше, хочу сказати, що у нас немає жодних сумнівів щодо сміливості Драгана. Це один з перших, а може навіть перший легіонер УПЛ, який сказав, що він повернеться в Україну після вторгнення рашистів. Багато хто казав, що легіонери не будуть повертатись до клубів УПЛ й так далі. Але я точно знав, що Ловрич буде у «Кривбасі».

Я говорив з ним щодо повернення, й він казав, що його країна пройшла війну. Його батько також воював, та він розумів, що у нас відбувається. Для нас було важливо, що він повернувся тоді. Щоб показати, що життя триває, що наші хлопці б’ються за щось живе: за всіх нас й за футбол, у тому числі.

Життя продовжується. Найголовніше те, що у клубу, і у футболіста залишаються приємні враження один від одного. Він – один з нас, він – однієї сміливості з нами. Те, що трапилось зараз – це життя, й у нього воно тепер трошки по-іншому буде розвиватись. Тепер він не у «Кривбасі», але він залишається у футболі. Якщо цього року ми гарно виступимо, а я впевнений, що так і буде, то в цьому буде заслуга і Ловрича.

16 січня 2023 13:44







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35