Сьогодні 8 вересня 2024 р.

«Полісся» представило нового головного тренера

Керманичем житомирського клубу призначено Імада Ашура, який до того працював із юнаками «Дніпра-1».

Про це під час спілкування з журналістами оголосив президент «Полісся» Геннадій Буткевич, пообіцявши невдовзі розкрити всі подробиці.

«Ми готові до роботи, маємо конкретні цілі, в нас є сучасна інтенсивна та безкомпромісна модель побудови команди. Питання результату найголовніше. Важливо бути максимально зануреним в процес, вигравати кожен двобій і тоді результат буде. Буду починати роботу з вимог гри, вони суб’єктивні, але я маю переконати своїх гравців. Тренувальний процес – це інвестиція часу. Не можна завжди грати в той футбол, що ми малюємо в голові», – сказав новий наставник житомирців.

Щодо 36-річного українського фахівця, то уродженець Одеси починав свою тренерську кар’єру в «Чорноморці», де опікувався дитячими та юнацькими командами. В 2019 році опинився в катарській Aspire Academy. Там працював із асистентом Сергія Реброва в збірній України Глібом Платовим, із яким згодом вирушив до «Дніпра-1». Обіймав посади тренера-психолога в команді U-19, технічного директора клубної академії, а з січня 2023-го – наставника колективу U-19, який за підсумками цього сезону фінішував на третьому місці після «Шахтаря» та чемпіона «Динамо». Також Ашур працює в тренерському штабі збірної України U-21.

26 травня 2024 15:31







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35