Сьогодні 16 вересня 2024 р.

ТМ. Олександрія – Діла (Грузія) 4:1. Із голом потенційного новачка Джуніора

У контрольному поєдинку олександрійців проти ФК «Діла» основні події розгорнулися у другому таймі.

Достатньо рівна гра обох суперників у першому таймі завершилася двома забити м’ячами – по одному у кожні з воріт. Олександрійці забили першими, зі стандарту. Еміль Мустафаєв подав кутовий, а Богдан Кобзар головою переправив м’яч у сітку воріт. Це сталося на 16 хвилині. Грузини достатньо швидко відігралися: одна з небагатьох атак втілилася у забитий гол на 28 хвилині.

Невдовзі після початку другої половини хлопцям Руслана Ротаня вдалося забити вдруге. На 58 хвилині кіпер «Діли» зфолив проти Вікентія Волошина, зірвавши атаку. Арбітр без вагань показав на точку. Пенальті, який сам «потерпілий» і реалізував, вивів українців уперед — 2:1.

Суперник після пропущеного голу намагався якомога швидше відігратися. Але в нападі нічого не виходило. Олександрійці, перехопивши ініціативу і контролюючи гру, забили третій гол. Відзначився Джуніор, гравець, який перебуває на перегляді. Скориставшись метушнею захисників «Діли» у власному штрафному майданчику, він вдало замкнув передачу від Олександра Мельника, відзначившись дебютним голом за «Олександрію». Цей момент стався на 74 хвилині зустрічі. Три хвилини потому олександрійці зробили рахунок розгромним. Чергова швидка контратака правим флангом. Артем Шулянський віддав чудовий пас на Даніла Скорка, який і поставив крапку в цьому протистоянні, гарматним пострілом пробивши у ближній верхній кут – 4:1.

ОЛЕКСАНДРІЯ (Україна) – ДІЛА (Грузія) – 4:1
Голи:
Кобзар (16), Волошин (58, з пенальті), Джуніор (74), Скорко (77) – ??? (28).
Олександрія: Горох, Мельник, Бабогло, Дришлюк, Волошин, Шулянський, Скорко, Демченко, Копина, Кобзар, Мустафаєв. На заміну виходили: Єрмаков, Авагімян, Білошевський, Джуніор.

Нагадаємо, зранку «Олександрія» провела ще один спаринг, в якому з мінімальним результатом поступилася вірменському «Пюніку».

13 лютого 2023 19:15







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 6-й тур. Колос – ЛНЗ. Огляд матчу

 

16 вересня 2024 22:01

Україна, 6-й тур. Полісся – Верес. Огляд матчу

 

15 вересня 2024 20:50

Україна, 6-й тур. Лівий берег – Кривбас. Огляд матчу

 

15 вересня 2024 18:09