Сьогодні 21 вересня 2024 р.

Олександрія – Металіст 1925 3:3. Україна, матч 6-го туру. Звіт

Із плином часу зимній сезон змінюється на весняний, і відповідні трансформації відбуваються й у футболі. А разом із тим до нашого життєвого розкладу повертається українська Прем’єр-ліга з матчами другої частини чергового розіграшу.

Після тривалої паузи футбол повернувся до Олександрії. В передостанній день лютого команда Руслана Ротаня розпочала весняну частину чемпіонату домашнім матчем перенесеного 6-го туру проти харківського «Металіста 1925».

Господарі розпочали зустріч з активних дій, причому суперник був більш настирливий на вістрі атаки. Але це не завадило «олександрійцям» відкрити рахунок першими: красивим ударом з-під захисника відзначився Максим Третьяков на 8-ій хвилині поєдинку.

На 21-й хвилині, після подачі кутового, Ткачук головою переправив м’яч у нижній кут воріт, зрівнявши рахунок – 1:1.

Після пропущеного голу гра пішла на зустрічних курсах, з невеличкою територіальною перевагою футболістів харківського клубу. На 32–й хвилині Бичек вивів гостей уперед – 1:2.

Спроби підопічних Ротаня зрівняти рахунок до кінця першого тайму виявилися марними: моменти були, але м’яч вперто не хотів залітати у ворота.

На початку другого тайму «містяни» пропустили третій гол: Шершень завершив атаку своїх партнерів по команді, влучно пробивши після розіграшу кутового в ближній кут – 1:3.

Такий рахунок не влаштовував олександрійців. Тренерський штаб Руслана Ротаня зробив ряд замін, які значно підсили гру команди. Господарі перехопили ініціативу, змусивши суперника відійти до власних воріт і захищатися. Це принесло результат. На 69 хвилині, після паса Еміля Мустафаєва, Максим Третьяков оформлює дубль – 2:3.

Гості починають помітно нервувати, граючи на відбій: м’яч практично не перетинає центр поля. Вся боротьба сконцентрована біля воріт суперника. На 74-й хвилини Микола Михайленко міг зрівняти рахунок, але круглий після його удару влучив в гравця харків’ян, і вилетів на кутовий.

За мить – момент у Владислава Бабогла. Але після його удару головою надійно грає кіпер, рятуючи команду жовто-синіх. На 81-й хвилині Богдан Кобзар забиває свій дебютний м’яч за клуб – 3:3.

Останні (напруженні) хвилини поєдинку пройшли під диктовку господарів поля. Але вирвати перемогу не вдалося, хоча моменти були – двічі міг відзначитися Кирило Ковалець, хороший шанс був і у Дениса Мірошніченка.

У підсумку – бойова нічия 3:3.

Наступний матч «Олександрія» проведе вдома проти дніпровського «Дніпра-1», а харківський «Металіст 1925» прийматиме донецький «Шахтар».

ОЛЕКСАНДРІЯ – МЕТАЛІСТ 1925 – 3:3
Голи:
Третьяков (7, 68), Кобзар (81) – Ткачук (21), Бичек (32), Шершень (47).
Олександрія: Горох, Мірошниченко, Логінов, Бабогло, Цуріков (Калитвинцев, 67), Михайленко, Рибалка (Ковалець, 67), Волошин (Кобзар, 46), Мустафаєв (Авагімян, 87), Шулянський (Кожушко, 46), Третьяков.
Металіст 1925: Мозіль (Сидоренко, 56), Жичиков, Безуглий, Ткачук, Шершень (Дмитренко, 80), Мартинюк, Русин, Вачіберадзе (Абдуллаєв, 80), Бичек (Капінус, 66), Ременюк, Чирук.
Попередження: Чирук (30), Вачіберадзе (73), Русин (76), Ткачук (90+2).

27 лютого 2023 15:09







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 6-й тур. Олександрія – Металіст 1925 3:3. Огляд матчу

 

27 лютого 2023 15:23