Сьогодні 8 вересня 2024 р.

«Рух» розписав нічию з одним з лідерів Екстракляси у благодійному матчі

«Рух» завершив першу частину сезону благодійним матчем з третьою командою чемпіонату Польщі – «Відзевом».

Для «Руху» це був останній поєдинок року перед відпусткою команди. А «Відзев» лише розпочав тренування після паузи, готуючись до відновлення сезону в польській Екстраклясі (наприкінці січня), для футболістів лодзького клубу це перший матч під час збору.

«Жовто-чорні» значно активніше розпочали гру. Тож уже на 3-ій хвилині створили перший момент: Лях прострілив із лівого флангу, а Карабіну переправити м’яч у сітку воріт завадив український воротар «Відзева» Литвиненко.

Далі гості зі Львова затиснули суперників і подали цілу серію кутових, після яких у штрафному майданчику лодзької команди було гаряче, але до по-справжньому небезпечних епізодів справа не дійшла.

На 16-ій хвилині Сапуга хорошим розрізним пасом вивів на ударну позицію Квасницю, який увірвався у штрафний майданчик, але з ударом Іллі впорався голкіпер.

А на 22-ій – виникнув, мабуть, найреальніший момент для львів’ян. Карабін запустив у рейд зі своєї половини поля Климчука, той вийшов сам-на-сам із Литвиненком, але у ближньому бою знову сильніший воротар «Відзева».

Далі був не зовсім логічний, якщо аналізувати перебіг спарингу, пенальті у ворота «Руху». Під час однієї з перших акцентованих атак господарів Роман порушив правила приблизно на лінії карної зони. Однак Герета зіграв чудово під час удару з одинадцятиметрової позначки від Павловского, відбивши м’яч.

Наприкінці першого тайму дещо активізувалися футболісти «Відзева». Проте напрацювали лише на два невлучні удари від албанського легіонера Шеху – один із дальньої дистанції, інший з меж штрафного майданчика.

На другий тайм обидві команди вийшли в суттєво змінених складах. Але сценарій гри не дуже змінився – активностей від суперників не бракувало.

На 51-ій хвилині «жовто-чорні» ледь не покарали лодзьку команду за неуважність, та нігерійцю Енобахару не вдалося скористатися помилкою оборонців польського клубу. На 55-ій – майстерність продемонстрував Паньків, який здійснив чудовий сейв після удару метрів із 16-ти. На 63-ій – перспективну контратаку «Руху» не вдалося втілити в гол – воротар «Відзева» ліквідував загрозу. На 65-ій – австрійський півзахисник польського клубу Крайцріґлер вистрелив над поперечиною. На 69-ій – на дальній удар наважився вже Таллес – голкіпер «Відзева» на місці.

Хороший момент господарі створили на 82-ій хвилині після атаки лівим флангом: на щільний простріл відгукнувся Пліхта, але в площину воріт не влучив – поруч зі стійкою.

Але найреальніші нагоди втратили «рухівці» – на 87-ій і на 89-ій хвилинах. У першій атаці Таллес вискочив на побачення з воротарем «Відзева», пішов у обіграш, але опонент рукою зачепив м’яч, який усе ж залишився у бразильця. Той відкотив на Енобахара, проте нігерієць примудрився вистрелити над воротами метрів із 9-10-ти. А в іншій – Альваренга здійснив стрімкий рейд правим флангом, зблизився з голкіпером і потужно вистрелив у перекладину.

Тож товариський матч між лодзьким «Відзевом» і львівським «Рухом», у якому вистачало небезпечних моментів, завершився без голів – 0:0.

«Відзев» (Лодзь, Польща) – «Рух» (Львів, Україна) – 0:0.
На 27-й хвилині Павловскі («Відзев») не реализував пенальті (воротар).
«Рух» (1-й тайм): Герета, Роман, Веремієнко, Холод, Лях, Підгурський, Сапуга, Федор, Квасниця, Климчук, Карабін.
«Рух» (2-й тайм): Паньків, Веремієнко, Холод, Альваренга, Мисик, Довгий, Пастух, Таллес, Руніч, Столярчук, Енобахар.

11 грудня 2022 10:23







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35