Сьогодні 8 вересня 2024 р.

ТМ. Кривбас – Різеспор (Туреччина) 3:4

«Кривбас» зіграв заключний контрольний матч на словенських зборах проти представника турецької Суперліги – «Різеспора». На початку спарингу команди обмінялись забитими голами. На п’ятій хвилині Твердохліб виграв другий поверх після подачі з кутового та відкрив рахунок – 1:0.

Турки результативно відповіли на 15 хвилині. Спочатку Соуе перевірив на міцність стійку воріт «Кривбасу». А вже за хвилину Шахіна вивели на рандеву з Кліщуком – 1:1. Криворіжці мали свої моменти, аби згодом знову вийти вперед, але не пощастило у завершальній стадії. Класний шанс втратив Луньов, який пробив у воротаря метрів з 10 після відскоку.

Натомість «Різеспор» свій момент під кінець тайму реалізував. Той же Соуе отримав мʼяча у нашому штрафному після передачі справа та влучно пробив з-під двох захисників у дальній кут – м’яч залетів у ворота від стійки – 1:2. Дебют другого тайму залишився за червоно-білими. Хомченовський класно пробивав злету після передачі з правого флангу – кіпер встиг зреагувати.

Пішла гра на зустрічних курсах. І «Різеспору» пощастило забити ще двічі. Соуе оформив дубль після подачі справа – удар головою під поперечину – 1:3. На 78 хвилині після контратаки Варешановичу вдався потужний дальній постріл у дальню дев’ятку – 1:4… Але команда Юрія Вернидуба не знітилась, а пішла вперед, доволі швидко відігравши два голи.

Кожушко після швидкого розіграшу стандарту від Іліча сильно і точно пробив у ближній кут – 2:4. На 86 хвилині Хомченовський скоротив різницю в рахунку до мінімуму після затяжної атаки та серії відскоків у карному майданчику – 3:4. На жаль, часу, аби зрівняти рахунок, вже не вистачило. Останній класний шанс мав Іліч, але м’яч після його удару з небезпечного стандарту просвистів над воротами.

3:4 – поступаємось, і це єдина поразка криворіжців на літніх зборах. Завтра «Кривбас» вирушає до України. Продовжимо підготовку до нового сезону з 27 липня вже у Кривому Розі.

КРИВБАС (Кривий Ріг, Україна) – РІЗЕСПОР (Різе, Туреччина) – 3:4
Голи:
Твердохліб (5), Кожушко (82), Хомченовський (86) – Мухаммет Таха Шахін (15), Алі Соуе (39, 62), Варешанович (78).


23 липня 2024 21:33







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35